fredag den 15. juni 2018

Kabels labelen

Nu wil ik graag met bijvoorbeeld een dymo tag elke UTP kabel voorzien van een ID nummer bijvoorbeeld A123. Hallo, Ik heb een hele serrie XLR Kabels , met welke maat krimpkous zou ik die het beste kunnen labelen ? En wat voor soort stickers kan ik het beste pakken om op connectors te plakken? De Dymo labels houden het niet lang uit.


Labelen van alle kabels en flexbuizen is van absoluut belang voor je eigen gezondheid als het moment komt dat je je kast wil aansluiten!

Dan wil je echt niet staan kiezen uit die labels die op de grond naast je kabels liggen. Er bestaan dure labeldingen die je op flex klikt maar daar heb ik geen geld aan . Het geheim van goede besturingstechniek en paneelbouw zit hem in perfecte kabelmarkeringen van alle onderdelen. Storingen worden sneller en efficiënter opgespoord en hersteld. Identificatie vindt in één oogopslag plaats door middel van slimme Altec wikkel.


Bij kabels labelen gebruik ik gewoon mijn Dymo, zolang je niet teveel aan de labels zit blijft het prima zitten. In het datacenter gebruik ik vrijwel.

Heren (en wellicht dames) Labelen van kabels is belangrijk, daar zijn we het over eens lijkt me. Zijn er labels welke ik met een laser printer kan bedrukken? Momenteel word alles met de hand geschreven, dan wel op labels die je er omheen wikkelt dan wel rechtreeks op de kabel.


Projectoren en touch screens on ICT Nieuwbouw. Kabelmarkering Montagemethode: Kabelbinder Markeringsvlak: x 9. Bespaar nu tien seconden bij het identificeren van kabels. Een uitgebreid gamma formaten en materialen voor labels, krimpkousen (sleeves), tags en vlaggetjes.


Deze materialen zijn uitstekend geschikt voor het markeren van uw draden en kabels en kunnen beprint worden met verschillende printtechnologieën. Na een tijd weet je niet meer welke kabel , waaraan vast zit. Gun jezelf minuten om je kabels te labelen of te coderen. Labels, tags, krimpkousen en vlaggetjes stellen u in staat om op een duidelijke wijze uw kabels en draden te identificeren. Dit materiaal is erg flexibel.


Met het P- en T-vormig label is het mogelijk om het kleefoppervlak tussen label en glasvezelkabel tot een absoluut minimum te beperken. De voordelen van het labelen van (scheeps) kabels Gelabelde kabels worden veel in de scheepsbouw gebruikt, maar bieden natuurlijk ook uitkomst voor installa. Met zelfklevende deze zwarte mini kabel labels kunt u gemakkelijk al uw dunne kabels labelen , zo herkent u altijd direct met welke kabel u te maken heeft.


De labels beschikken over klittenband waarmee ze makkelijk bev.

Levertijd 2-werkdagen Leverbaar (2-werkdagen). Volgens de methode die wij gebruikt hebben, kan men met enkel twee keer de berg oversteken de 3kabels ontwarren. We zijn begonnen met langs één kant van de berg groepjes kabels te maken en elk groepje te labelen. Eén groepje dat kabel telt (groep D), dan een groepje . Automatisch kabels labelen kan. Laat labelen over aan een machine en verhoog uw productiviteit.


Software zorgt voor de link tussen de data en de printer. Kies van onze standaard label design softwares of ga voor een oplossing op maat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...