fredag den 17. august 2018

Detektor til skjulte ledninger

Den gule lysdiode indikerer strømførende ledning. De røde lydioder indikerer metaldele. Den grønne lydiode indikerer at detektoren er klar til brug.


Multidetektor for å finne stendere, ledninger og rør i veggen. Bosch GMS 1Professional multide.

Find de skjulte rør og ledninger før du borer. MesterTest: Stop bankeriet og gætteriet, når du skal bore i vægge, hvor der kan være el- ledninger og vandrør. Men læs brugsvejledningen først.


Du kender det sikkert, når du skal til at bore i en gipsvæg - Mon der er . I private hjem, spesielt når det gjelder gamle bygninger, er det ingen planer for ledninger. Som regel er hele systemet installert i veggen, og det er vanskelig å finne, men det er mulig å oppdage skjulte ledninger ved hjelp av en detektor. Før du borer hull i veggen til høyttalere, bilder eller hyller, skal du være helt sikker på at du ikke kommer i skade for å bore i et skjult vannrør eller en ledning.


Denne enheten er delt inn i mange typer.

Derfor skal du bruke en veggskanner for å finne ut hva som skjuler seg inne i veggen. Både rør av kobber eller jern og elektriske kabler kan være . Indikator for å søke etter ledninger i veggen. I dag skal vi snakke om skjulte leddetektorer, hvordan de er, hvordan du velger en slik enhet og hvordan du skal betjene dem riktig. Men faktum er at ledningen ofte gjøres av mestere som prøver å spare penger ved å legge ledningene langs den enkleste banen - fra kryssbokser ikke i rette vinkler som de burde, men diagonalt.


Og i dette tilfellet kan du ikke uten en spesiell enhet som lar deg raskt og nøyaktig finne de skjulte ledninger - skjulte detektorer. EM står for elektro-magnetisk prinsipp. Dette er den vanligste metoden for oppsøking av metalliske ledninger som kabler til strøm, kabeltv og telefon eller metalliske rør.


En tradisjonell EM kabelsøker består av en sender ( signalgenerator) og en mottager. Senderen legger et elektrisk signal på ledningen som skal lokaliseres, . Dersom hyllen er stor og skal bære mye vekt så bør man bruke en detektor før man skrur. Enheten for å detektere ledninger er laget på grunnlag av tre transistorer, to bipolare KP315B og ett felt KP103D. På KP315B er en multivibrator montert, og en elektronisk nøkkel er på KP103D. Det skjematiske diagrammet til den skjulte ledningsdetektoren ble utviklet av A. Detektor på tre transistorer.


Tekst og foto: Leif Magne Flemmen.

En ny hytte skal i dag gjerne inneholde den smarteste teknologistyringen som tenkes kan. El-anlegget skal naturligvis være skjult og innebygget. Oppvarming og overvåkning skal kunne fjernstyres med . Påvisbare materialer: Elektriske ledninger , metall, skjulte trekonstruksjoner Maks.


Registreringsdybde jernmetaller: 120 . I tillegg til å vise hvor du ikke bør bore, kan en detektor vise deg hvor du finner bærebjelker, for å få ekstra godt feste. Sørg for, at detektoren ikke er i nærheden af metalgenstande eller strømførende ledninger. De er billige (lav klasse) og dyre (høy klasse). Drej langsomt den røde knap i . Den lave klassenheten bestemmer kilden til elektromagnetisk stråling - disse er levende ledninger og elektriske apparater.


Vi skal søke opp et såkalt merkeball, et søkemerke som i dette tilfellet viser hvor et fiberkabelrør fra Lyse ligger. Da brukes en annen detektor som piper og uler i variable lydfrekvenser. Johannessen kommer kjapt på sporet, og lydfrekvensen blir stabil når hun er over ballen.


Hun sprayer for å markere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...