tirsdag den 28. august 2018

Marktplaats antennes en masten

Zendmasten, fm antennes , rotor en meer aangeboden en gezocht , tegen aantrekkelijke prijzen. Koop of Verkoop mast op Marktplaats. Lier 4-delig (excl. Antennes ) de mast … marktplaats.


Antennes en Masten , Antenne , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. AANBIEDING: Mobiel mast houder voor onder het auto wiel voor div Aluminium of glasfibermasten. Zwaar model in galvaniseerde uitvoering.

Op marktplaats vond ik geen items voor zendamateurs. Antenne mast (moet weg) Zelf demonteren, inclusief kabels om vast te zetten. Eindhoven, Noord-Brabant. Te koop: spanners tbv tuikabels. Voorschoten, Zuid-Holland.


Beschrijving Twee antenne mast steunen. KPN vervangt de komende jaren alle antennes in zijn mobiele netwerken. Daardoor zouden bereik en snelheid moeten verbeteren.

Ook wordt een deel van de backbone vervangen, wat moet leiden tot betere back-upmogelijkheden. Antennemast van ongeveer m hoog, basis 3x65cm, is gratis te verkrijgen. Ze moet wel afgebroken worden en vervoerd worden.


De plaats is indi… Gratis. Marktplaats en, op basis van de karakteristieken van de postcodegebieden, tot inzicht in de karakteristieken van de. Marktplaats Radio Zendamateur Koop Verkoop Tweedehands Elektronica marktplaats Familysite van Jan,Natasha en Anastasia Nasa Live Tv.


Hf Receiver WebSDR on 20m, 40m and 80m , portofoon, live. Aangeboden een aluminium Bijzen antenne mast , telescopisch en neerklapbaar met lieren. De rotor maakte niet meer kabaal dan de Channel Master. Apart was dat de pijp met antennes door de rotor heen stak en aan de boven en onderkant van de rotor moest worden vastgeklemd. Ze zijn inmiddels zeldzaam maar met een beetje geluk vindt je er mischien nog een op Marktplaats.


No ground CB antenne tuner. Je neemt gewoon je GPA, n. Agentschap Telecom heeft ook al een samenwerking met Marktplaats en eBay om. De antenne heeft een lage impedantie voor verschillende banden (8 4 en 15) en kan met een extra element ook op . Is er een richtlijn over de afstand tussen de mast en de plaats waar je tuit?


Veenstra verkoopt ze, je ziet ze wel eens op Marktplaats en er zijn nog wat leveranciers die dat soort mastjes verkopen.

Dames en Heren, welkom bij de introductie les radio communicatie ;) Als eerste wil ik graag mijn grote vriend en broeder Dick Berts aanhalen met de wijsheid dat je de wijsheid niet in pacht kan hebben dit kunnen we alleen maar nastreven. De bekendste vorm van consumenten radio communicatie is zeer . Laatste bericht door Marktplaats. Prijs: Bieden Verkoper: Heuvelmans Hoogte: 7a 8meter antennes , masten , schotels ophalen. Prijs: Gereserveerd Verkoper: ReprapUniverse 3D Store Twee mooie antennes , een voor 4mhz en de andere voor 8mhz.


Balun,Coax filters Bliksembeveiliging Coax relays Diplexer Custom made Coaxcables Kabel en Connectoren. Rotor accessoieres High gain Monster SPID Yaesu. Gratis adverteren op Roosendaal marktplaats.


Plaats nu een gratis advertentie met foto en link naar uw website. Bij de leverancier heb ik gezegd dat ik hem op de achterpreek stoel wil gaan monteren, en hij heeft mij hiervoor een dbi? In het instructie boekje van ICOM las ik later dat ivm straling de antenne wel meter hoog moet staan. Boven in de mast kan ook niet want de VHF .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...