mandag den 8. oktober 2018

Defekt termostat på bil

Jeg har haft læst lidt i forskellige posts her på forumet, og vil godt have en smule afklaring om min termostat er defekt. Hvordan at vide, hvis en bil termostat er defekt – E2A e2a. Når bilen er ved normal driftstemperatur , at se om den måler positionen afviger baseret på kørselsforhold.


Hvis temperaturen svinger , er termostaten sandsynligvis stukket . Når en bestemt temperatur er nået, kviksølv, følsomme over for varme, åbner en stempelventil at tillade kølevæskegennemstrømningen.

Det er højst sansyndelift termostaten. En returfjeder lukker ventilen, når kølemidlet køler. Defekt termometer eller er det på tide, jeg skal købe en ny bil ? Kunne det ikke også være en defekt termostat , eller et flækket topstykke ? Temperaturmåleren har tendens til at svinge op til det røde felt også lige pludselig falde ned igen til midtpunktet - som om bilen ikke ve hvornår der skal sendes . Termostat (Kølemiddel): Søg efter bil. Hvis en af dem er gået kan det sagtens overophede bilen.


Ihvertfald burde du helt undlade at køre i den til problemet er løst.

Din termostat er defekt og åbner for sent. Selvom fronten på bilen ikke har så stort et areal, får radiatoren alligevel kølet væsken ne da effekten øges med en ventilator mellem motoren og køleren. Hvis termostaten er defekt , åbnes ventilen ikke, og skaber en kritisk tilstand med mulighed for overophedning.


Jeg må si jeg synes svarene her er dårlige, og skrevet av folk som ikke har grunnleggende kunnskaper om reparasjon av bil. Vil jo helst ikke kritisere andres poster her men hallo. For lav temperatur pleier å skyldes to ting. Det ene, og enkleste: defekt termostat. Følger: Følgere: Scootere: Emner: Svar: 22.


Pap foran køleren på en bil , er for at der skal komme mindre vind ind på motoren, så den bliver hurtigere varm. Hvis du skal have pap foran køleren på en bil for at holde den varm, så er termostaten defekt. Teknisk og trimming: Hei! Temperaturen går ned når bilen er i fart, men så snart den står på tomgang øker temperaturen igjen. Noen tips om hva jeg kan gjøre for å sjekke hva som svikter?


Blåser den varmt inn i kupeen da? Kan vel også være verdt å sjekke at alle slangene som skal være varme er det. Men tror du ville merka det bedre enn det hvis . Jeg syntes dog at andre har en væsentlg lavere drifts temp når det drejer sig om termostaten - måske min kun er ved at blive defekt ?

Tager bilen skade af kun at køre med den lidt lavere drifts temp. Det kunne have v ret rart at vide hvad varmem leren viser, b de med og uden termostat. Hvorfra ved du at den f rste termostat var defekt ? Re: audi med termostat problemer . De konstaterer at temperaturen stiger meget hurtigt på motorvejen og tror derfor det er termostaten der ikke åbner for slusen så vandet kan komme ind.


En defekt eller trasig termostat kan leda till att motorn inte kommer upp till rätt temperatur vid körning, samt att man inte får tillräckligt med värme till kupén under kalla höst- och vinterdagar. Om du har frågor om termostater eller bildelar eller tillbehör, eller är osäker på vad som passar till just din bil , så är du alltid välkommen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...