torsdag den 22. november 2018

Fakta om farligt affald

Farligt affald er affal der anses at have en negativ indvirkning på det omkringværende miljø. Falder et affaldsprodukt inden for definitionen af farligt affald , indebærer det en pligt til at håndtere og bortskaffe . Fakta : Kun tilmeldte virksomheder kan aflevere farligt affald på genbruspladsen. Hvis din virksomhed producerer farligt affald , skal der føres register med oplysninger om affaldets art (EAK-koden) , . Fakta om affaldsfraktionen Farligt affald.


Dette website bruger cookies for at forbedre oplevelsen af sitet og indsamle statistik.

Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies. Fremstillingsprocesser og nogle husholdningsprodukter producerer farligt affald. Den amerikanske regering regulerer bortskaffelse af disse giftige materialer . Her finder du spørgsmål og svar om farligt affald. Se også filmen og læs artiklerne til temaet om farligt affald. Finder du ikke dit svar, kan du stille et spørgsmål til Affald.


DET GØR VI MED DET FARLIGE AFFALD. Alfabetisk oversigt over farligt affald. Og se hvad der skal til specialbehandling.

Projektet indeholdte desuden en temadag om farligt affald. Af bilag fremgår den oprindelige projektbeskrivelse, som den blev defineret på temamødet. Data og fakta om farligt affald - hos borgerne. Anmelde farligt affald (skrivbar pdf). I anmeldeskemaet for bygge- og anlægsaffald finder du skemaet for anmeldelse af farligt affald.


Udfyld skemaet, gem som pdf eller print og scan. Læs om anmeldelse af farligt affald. Enhver virksomhe privat eller offentlig . Kemikalier og farligt affald.


Opbevaring af kemikalier og farligt affald. Er du ikke helt sikker på, hvordan du skal håndtere dine kemikalier, så læs pjecen Tips og Tricks, der giver råd om god opbevaring af farligt affald og farlige råvarer og produkter. Det skal undgås, at kemikalier løber ud kloaksystemet eller løber til jord . Fritagelse fra den kommunale indsamlingsordning for farligt affald. Som borger skal du på udvalgte områder betjene dig selv på nettet. Hvis du vil bortskaffe dit ikke-genanvendeligt farlige affald uden om den kommunale indsamlingsordning, skal du søge om fritagelse fra den kommunale ordning.


I den engelske udgave af forordningen kan det læses, at værfterne skal have fast underlag (dvs. ikke en strand eller den bare jord), når de behandler alle typer af affald fra de skibe, der ophugges. I udgaver på andre EU-sprog står, at kravet om fast underlag kun gælder for håndtering af farligt affald , så man sikrer sig, . Denne vejledning handler om farligt affald.

Reglerne findes i Miljø- og Energiministeriets bekendtgørelse nr. Vejledningen beskriver endvi- dere kendte kommende ændringer vedrørende klassificering som følge af allerede . Virksomheden skal kontakte miljøafdelingen i den pågældende kommune for at aftale nærmere om anmeldelsen. Læs mere om farligt affald i Silkeborg . Det farlige affald bør du indsamle og aflevere på den lokale genbrugsstation af hensyn til miljøet og sundheden. I nogle kommuner bliver det farlige affald hentet på borgernes adresse, i håb om at der på den måde bliver indsamlet mere farligt affald korrekt.


Eksempler på farligt affald : Insekt- og . Kommunerne er myndighed på import og eksport af affal men ved eksport af farligt affald skal der rekvireres notifikation fra Miljøstyrelsen. Det bedste er at tage farligt affald med til genbrugspladsen. Det er bedst at opbevare og aflevere farlige stoffer i den originale emballage.


Hvis du ikke har den originale emballage, skal du tydeligt angive på beholderen, hvilken type stoffer, der er tale om. Kanyler i kanyleboks og medicinrester kan også afleveres på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...