fredag den 9. november 2018

Hf pakker københavn

Ved du med sikkerhe at du vil være pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver eller politibetjent? Du har også mulighed for at ændre spor undervejs og tage en hel HF. HF - pakker tager typisk år. Da Johannes startede på pædagogpakken, vidste han ikke rigtig, hvad han kunne forvente, men han blev positivt overrasket. Klassen han kom i var meget blandet.


Fælles for os alle sammen var, at vi ville noget andet.

Med Socialrådgiver-forkurset kan du med fire HF -fag søge ind på socialrådgiveruddannelsen på kvote 2. Eneste krav for at starte på HF -pakken er, at du er færdig med 10. Hvis du ændrer uddannelsesplaner undervejs, er du med denne pakke godt på vej . På KBH SYD er sygeplejerskeuddannelsen kun HF -fag væk. På sygeplejerske- pakken får du HF -fagene dansk A, engelsk B, biologi B og psykologi C. Med dem i rygsækken kan du nemlig søge ind på sygeplejerskeuddannelsen på kvote til næste år.


Du kan starte på HF -pakken, hvis du er færdig med 10. På bare et år får du en skræddersyet HF -uddannelse, hvor du får lige .

Hvis du gerne vil være pædagog, men mangler de krævede hf -fag, kan du søge optagelse på den 1-årige pædagogpakke på KVUC. Hver opmærksom på, at alle pakker ikke altid er på listen over udbudte hold. Hanne- Grethe Kristensen eller Helle Borup, Vognmagergade København K. Gå i en fast klasse på hf enkeltfag. KVUC har flere muligheder for at du kan følge særligt tilrettelagte forløb, hvor du går i en fast klasse og følger et planlagt undervisningsforløb med flere fag. Læs mere om de forskellige pakker og klasser via menuen til højre.


Det udfyldte skema afleveres eller indsendes til: KVUC, Sankt Petri Passage København K med noten ”Ansøgningsskema SOX” eller mailes til . Pakken består af fire hf -fag. Består du eksamen i alle fire fag med min. Sygeplejerskeuddannelsen København. Arbejder du på at komme ind på en videregående uddannelse, og mangler du nogle bestemte HF -fag, så sammensæt din egen pakke af HF -enkeltfag på Efterslægten.


Enkeltfagsundervisning er gymnasial undervisning i almene fag på forskellige niveauer. VUF tilbyder undervisning i en lang række af disse enkeltfag. Fagene afsluttes med en prøve, og du får et kompetencegivende enkeltfagsbevis.


Fagene er adgangsgivende til videregående uddannelser, men kan også bruges til at . De fleste pakker kan du tage på år med start i august. Med start i januar kan du normalt tage pakkerne på 1½ år.

Det gælder både i Hillerød og i Helsingør. I Frederikssund kan du tage en . Skolen holder lukket - St. Vi arbejder hele tiden målrettet på at gøre HF -uddannelsen på Solrød Gymnasium så god som overhovedet mulig.


Vælg en fagpakke på Gentofte HF der specialisere din retning. Du kan vælge alt fra business, design, kommunikation til sundhed. Se mere på siden lige HER. Hos Gentofte Studenterkursus er mulighederne mange. Bæredygtighed Fagpakkefag: Naturgeografi og innovation.


Fagpakken med naturgeografi og innovation lægger op til, at du kan få viden om den fysiske natur og klimaet omkring os. Sammen med faget innovation, hvor du træner evnen til at tænke og handle innovativt, giver fagpakken dig indsigt . Så kan du søge optagelse via kvote med følgende fag, som du kan tage som en pakke på e-learning. Som færdiguddannet pædagog kan du finde arbejde i børne-, ungdoms- og vokseninstitutioner. Forkursus til pædagoguddannelsen.


Hvis du vil læse til pædagog, behøver du ikke tage en fuld HF. Hf er en 2-årig gymnasial uddannelse, der er målrettet dig, som ønsker at læse videre på en erhvervsakademi- eller professionsbacheloruddannelse. Med en udvidet fagpakke vil det også være muligt at læse videre på en universitetsuddannelse. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen.


HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...