onsdag den 7. november 2018

Hjælp til arbejdsmiljø

Hjælp til arbejdsmiljø og sikkerhed i din virksomhed. Drift og udvikling af sikkerheden er efterhånden blevet et vigtigt og værdsat ledelsesværktøj, som modsvar til de krav der stilles fra medarbejder- og på myndighedsside. Fokus er nu på de rette holdninger, den gode adfærd og positiv ændring af sikkerhedskulturer.


SPARK klar til at rykke ud på kommunale arbejdspladser og rådgive om psykisk arbejdsmiljø. SPARK står for ´samarbejde om psykisk arbejdsmiljø i kommunerne´.

KL og Forhandlingsfællesskabet står bag. Der er mange måder at få viden om arbejdsmiljø på. Er du i tvivl om forhold på din arbejdsplads, kan du altid henvende dig hos din lokale 3F fagforening. Du kan også bruge dit netværk til at spørge om hjælp.


Netværket kan være dine kolleger, eller hvis du har fået kontakt til medarbejdere på andre virksomheder. Få hjælp til at håndtere stress og forbedre det psykiske arbejdsmiljø i det selvstændige tema om stress. Under de enkelte emner kan du læse mere om psykisk arbejdsmiljø og få idéer til , hvordan man kan arbejde med det på arbejdspladsen.


Fra i dag kan kommunale arbejdspladser bestille hjælp til bedre arbejdsmiljø fra SPARK.

Fornyet hjælp til arbejdsmiljø. På den nye hjemmeside BFA Finans kan du nu finde materiale om arbejdsmiljø, der er særlig rettet mod finanssektoren. BFA Finans er udtryk for FA og Finansforbundets fælles holdning til, hvad der er god arbejdsmiljøstandard i den finansielle sektor”, siger Finansforbundets . Find den arbejdsmiljøvejviser der passer på din branche, og få hjælp til at prioritere arbejdsmiljøproblemer og finde løsninger. Det psykiske arbejdsmiljø er under pres i kommunerne, der hører til blandt Danmarks største arbejdspladser med ansvar for velfærdsopgaver som børnepasning, skole og ældrepleje. Kommunerne oplever i disse år mange forandringer og reformer, og det stiller store krav til ledere og medarbejdere og . Gode rå dokumenter og rådgivning online.


Arbejdsmiljøet på virksomheden skal prioriteres højt. Et godt arbejdsmiljø er godt for virksomheden på så mange fronter at det slet ikke kan betale sig ikke at have styr på det. Online værktøj til arbejdsmiljøet.


Vi har udviklet et online værktøj til arbejdsmiljøet, der dækker langt de . Ansatte på landets sygehuse kan nu tilkalde hjælp til at styrke det psykiske arbejdsmiljø. Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt for at have en velfungerende arbejdsplads. Derfor tilbyder Forhandlingsfællesskabet i samarbejde med hhv.


Psykisk arbejdsmiljø handler om dit forhold til kollegaerne, om håndtering af problemer og forebyggelse mod et dårligt psykisk arbejdsmiljø. Oplever du stress, mobning eller lignende på din arbejdsplads?

Så kan du hente hjælp hos Arbejdstilsynet. Mindre bygge- og anlægsvirksomheder med 1-ansatte kan søge om gratis hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet. Men det kan også handle om arbejdets organisering og balancen mellem ressourcer og krav.


For HK handler et godt psykisk arbejdsmiljø også om, at der er et løbende, aktivt og fremadrettet samarbejde mellem ledelsen og medarbejderne. Et samarbejde, der balancerer mellem forhandling og dialog, og som hjælper til , . De fleste arbejdspladser oplever, at medarbejdere bliver ramt af kroniske eller midlertidige helbredsproblemer. Som TR har du mulighed for at hjælpe din kollega med at blive i arbejde og for at holde fokus på det psykiske arbejdsmiljø i processen – til gavn for alle ansatte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...