torsdag den 1. november 2018

Hvad er en snekke

Ordet snekke indgår i omkring 1stednavne langs de danske kyster, ofte hvor krigsskibe har kunnet ligge skjult for fjendtlige skibe. Skuldelev er hovedsageligt bygget af tømmer genanvendt fra ældre skibe, hvilket stemmer meget godt overens med dens tolkning som ledingsskib, da det ifølge den norske gulatingslov var . En snekke (eller et snekkedrev) er en udveksling mellem et tandhjul og en gevindstang: Tandhjulets tænder (som er formgivet specielt til formålet) går i indgreb med fremspring og fordybninger i stangens gevin sådan at hjulet drejes én tand frem (eller tilbage) for hver hele omdrejning gevindstangen foretager sig. Søg blandt hundredvis af salmer.


Lige fra Salmebogens gamle salmer til de mange nye gode salmer.

Jeg vil din pris udsjunge - Guds godhed vil vi prise. Troen på Guds Søn - Jesu liv - 149. Hvad er det for en snekke og liden flydebå som storm og vande trække, så den er uden råd? O, se den store nø ret som den gik til grunde og just til havsens bunde ned i afgrunden flød!


Det er Guds kirkesmakke og liden . Søgning på “ snekke ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Snække, et Slags Lods og Fisker Fartøyer paa Øen Helgoland ved Elv- Strømmen, de ere med Dæk og kan holde Søen i hvad Veyer det end er, seyler temmelig godt og ere vel skikkede til at krydse paa Elven. Og sådan spørger også mange, når de i kirkerummet ser én eller flere skibsmodeller ophængt under kirkens loft. Hvorfor hænger der modeller af skibe i kirkerummet?


Her kan du finde betydningen af ordet Snekke. Du kan også selv tilføje en betydning af Snekke. Snekke (fra tysk schnecke snegl) har flere betydninger: Snekke (skib) – en vikingeskibstype Snekke ( mekanik) – en snekke (eller et snekkedrev) er en udveksling mellem et tandhjul og en . BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former der IKKE nødvendigvis er i overensstemmelse med gældende retskrivning. Vi beklager at vi ikke har ordet snekke ! Andreas Gadeberg, købmand. Dorthea Marie (fuldrigger).


Røret opvarmer plasten imen snekken eller “spiralen” drejer rund og plasten bliver blød og flydende. Derpå bliver plasten under et meget højt tryk sprøjtet ind i en form. Ham gjensvarede Zeus, den skyforsamlende Hersker: Kjaereste Broder! Da denne mangekammerede Snekke hverken er indrullet i sig selv, som Nautilerne, eller har udvortes synlige Omløb, som Ammonshornene (ved hvilke Særmerker Methodisterne tilstrækkeligen have udmærket disse to Slægter) saaveed jeg ikke, til hvad for en Slægt af disse to jeg skal henregne den.


Spændende hvad det bliver til, har som altid aldrig en skitse, men går med det i knolden.

Snekke - Malerier har tilføjet nye billeder. Annoncer med Snekke på DBA. Stort udvalg af Snekke til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Danmark dejligst”, var titlen på en af de udstillinger, hvor Snekke Kristensen (det fulde navn: Svend Erik Kristensen) viste sine billeder.


Jeg er i virkeligheden nok allermest historiefortæller” Og det er præcis, hvad Snekke viser os: Danmark set fra sine bedste sider. Råvaren, som oftest er i granulatform, fødes fra ekstruderens tragt til snekkens indtrækszone, hvorfra den føres fremad (som i en kødhakkemaskine) af den roterende snekke. Dels på grund af varmen fra den tempererede cylinder, men især på grund af friktionen mod cylinderen og den indre friktion i selve råvaren, opvarmes . I dag, fortæller Snekke , påbegyndes procent af alle hans kunstværker på bestilling. Private kommer med et ønske, som vi i fællesskab konkretiserer, og hvor de på forhånd ve hvad det vil koste, fortæller Snekke og fortsætter: - Kan de lide billedet, og det lever op til deres forventninger, køber de det. Herunder dokumentation af eksisterende snekke og værktøj.


Rengøring og konservering af værktøjer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...