mandag den 12. november 2018

Kurser i arbejdsmiljø

Find et udbud af relevante kurser inden for arbejdsmiljø , herunder fysisk arbejdsmiljø , psykisk arbejdsmiljø , og forebyggelse af arbejdsulykker. Når du skal på kursus, skal kvaliteten være i orden. Vores valg af kursussted og undervisning er i top.


Du vil finde vores kurser på de bedste kursussteder. Undervisninger er selvfølgelig også i topklasse.

Som noget helt særligt for CRECEAs arbejdsmiljøuddannelse, har vi på uddannelsen særligt fokus på psykisk arbejdsmiljø , hvor en af CRECEAs arbejds - og organisationspsykologer varetager en halv dags specialistundervisning. Læs mere om CRECEAs arbejdsmiljøuddannelse her. Du er også velkommen til at finde det . Forebyg konflikter - til gavn for det psykiske arbejdsmiljø. Det er en fælles interesse at skabe et trygt, sikkert og sundt arbejdsmiljø , men ind imellem er man uenige, og der kan opstå konflikter. Kurset sætter fokus på, hvordan I kan håndtere uenigheder som en ressource, og du får mulighed for at arbejde med konkrete . Alle arbejdsmiljøudvalgsmedlemmer skal tilbydes supplerende kurser.


Arbejdsmiljø - supplerende kurser.

Og det kan vi hjælpe med. Vil du vide mere om fysisk og psykisk arbejdsmiljø ? Eller måske miljø- og energiforbedringer? Hos AMU Nordjylland udbyder vi AMU- kurser inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø.


Vi understøtter, udvikler og professionaliserer virksomhedernes arbejdsmiljøindsats gennem uddannelse af ledere og medarbejdere. DA arbejdsmiljøuddannelse leverer uddannelser til hele arbejdsmarkedet. Skab et sikkert arbejdsmiljø i din virksomhed med Teknologisk Instituts arbejdsmiljøkurser og få styr på alt fra arbejdslovgivning til maskinsikkerhed og arbejdsmiljøledelse.


Find dit kursus inden for arbejdsmiljø allerede i dag og vær med til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø på din arbejdsplads. BVT anbefaler arbejdsmiljøkurser hos DA. DA udbyder flere typer lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser og arbejdsmiljøkurser for ledere, eksempelvis sikkerhedsledere, arbejdsmiljøchefer, HSE-ledere m. Vedrørende lovpligtige kurser kan medlemmer af . Kurset styrker din viden om psykisk arbejdsmiljø og giver dig indsigt og praktiske værktøjer til straks at arbejde videre med temaet i din egen virksomhed.


Godkendelse gælder indtil: 22. Suppleringskurser for AMO. Brandbekæmpelse, ERFA- kurser og mere. Få opdateret din viden om arbejdsmiljø.


Du får værktøjer med hjem, som du kan bruge i dit arbejdsmiljøarbejde.

På Konventum har vi mange års erfaring med undervisning i arbejdsmiljø. Vi udbyder alle vores arbejdsmiljøuddannelser, temadage og kurser i hele landet i samarbejde med organiserede samarbejdspartnere og nogle af landets dygtigste undervisere. Nu er det op til dig at vælge den uddannelse, der passer lige præcis til . Vi sørger for, at alle nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter klædes på til at tackle dagligdagens arbejdsmiljøopgaver på et så tidligt tidspunkt som muligt. Fødevareforbundet NNF afholder kurser for nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter med op til . Det drejer sig blandt andet om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, men også flere suppleringskurser. Vi tilbyder en række forskellige arbejdsmiljørelaterede uddannelser og kurser.


Derudover afholder vi interne virksomhedskurser, som er tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov inden for arbejdsmiljø og . Lovpligtige kurser inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Specielt tilrettelagt for metalindustrien. Kom på AMU-kursus på TECHCOLLEGE.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...