fredag den 16. november 2018

Su timer om ugen

Du skal have mindst ugentlige skemalagte timer. Har du et hjemmeboende barn, der er under syv år, når du starter på din uddannelse, skal du have mindst timer skemalagte timer om ugen. SU -beregner for HF-studerende. Du kan max vælge tre HF-fag.


Har du hjemmeboende børn under syv år, skal du kun opnå 17.

Jeg er lidt i tvivl om hvor mage timer man som minimum skal have på sin uddannelse, for at være berettiget til SU. Jeg har kigget lidt på hjemmesiden SU. Nå, men så må jeg jo bare følge undervisningen, men . Nu vil jeg så gerne tage enkeltfag på VUC og “krydse” fagene af på listen over dem der er HF-kravet efterhånden som jeg får gennemført dem. Overvejer du at tage et par HF enkeltfag som fjenundervisning eller måske en hel uddannelse?


Hvis jeg skulle op og tage de timer , . For mange er økonomien den primære årsag til at vælge et fjernstudie. Når du tilmelder dig hold så kan du se hvor mange timer disse er på, det er altså ikke så svært hvis man lige åbner øjnene.

Ellers så er der jo også en studievejleder på VUC som ved en masse om det. Derudover så plejer de fleste C-niveau fag at være omkring de timer , så du er langt fra SU. Hvis du er fyldt år og er under uddannelse, kan du søge økonomisk støtte fra staten.


Hvad kræver det at få SU ? Det kan både være som SU -stipendium og som SU -lån. Som hovedregel skal du læse minimum timer om ugen for at kunne få SU. Har du børn under syv år, skal du have mindst timers undervisning om ugen. Der er mulighed for at søge om et ekstra tillæg, hvis du er enlig forsørger.


Udeblivelse fra eksamen i maj, kan have konsekvenser for din SU -udbetaling i juni og juli. Du er først SU berettiget i kvartalet efter det fyldte 18. Efteruddannelse, der er SU berettiget på højest timer om ugen. Som ledig er det muligt at deltage i efteruddannelse, som også udbydes som almindelig SU berettiget heltidsuddannelse.


Undervisningen skal underbygge og ajourføre din . Bare undervisningstiden er under timer om ugen. Når du deltager i en uddannelse, der ikke giver ret til SU , skal du betale et deltagergebyr. Uddannelser, der er under timer, og som .

På ½ år får du undervisning i dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau og matematik på G-niveau. Hvis du består, opfylder du kravene til at blive optaget på EUX. Hvor mange timer skal man have for at få SU til gymnasial supplering? Man skal have minimum timer om ugen og forløbet må maksimalt strække sig over uger. Kan man få SU til karakterforbedring?


Man kan ansøge om SU til at karakterforbedre, hvis man har dumpet faget på sin ungdomsuddannelse eller hvis . Vi åbnede et regneark på computeren. Her indsatte vi en spalte med den forventede SU måned for måned ved siden af en talrække med det maksimale beløb, hun måtte tjene på sit fritidsjob. Hun arbejdede på en café til cirka 1kr.


Regnestykket viste, at hun højst måtte arbejde timer om ugen. Uanset hvilken uddannelse du ønsker at deltage i, skal du oplyse det til CA, så vi kan tage stilling til, om du kan bevare dagpengeretten under uddannelsen, eller om du eventuelt kan få. Om du kan deltage i de enkelte uddannelser, kan du læse mere om nedenfor: Ikke SU -godkendte uddannelser under timer om ugen. Som studerende på HF-enkeltfag, kan du søge om SU.


For at modtage SU skal du være studieaktiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...