fredag den 14. december 2018

Brændselsceller salg

Offentlig støtte er altafgørende for de danske firmaer inden for brint- og brændselsceller , viser Ingeniørens kortlægning. DTU Energi og University of Chemistry and Technology i Prag i Tjekkiet vist de hidtil bedste resultater i forbindelse med levetider for høj temperatur polymer brændselsceller (HTPEM). Tonny Jacobsen, der er PhD-studerende på DTU, har målt en nedbrydning på kun en halv mikrovolt pr.


Brændselsceller kan bruges i stedet for batterier på en elektrisk scooter. Trykflasken kan så fyldes op eller skiftes når den er tom. Topsøe håber på et salg af cellerne til ny miljøvenlig vedvarende energi på 3-mia.

Med verdens behov for alternative energikilder, er brændselsceller vejen mod effektive og miljøvenlig brændstoffer. Proton Exchange Membrane s (PEM ) banebrydende teknologi skaber DC elektricitet med brint og ilt fra luften som brændsel. En anden type brændselscelle , som vi tilbyder, er direkte Methanol Fuel Cell . Man kan sige, at EFOY eller Smart Fuel Cellen fungerer som en solcelle eller en generator, lige bortset fra at den kan køre hele døgnet, modsat solcellen som skal have sol. Og mens en gene- rator larmer en del, siger denne EFOY næstet intet. Du hører en svag brummen, når den lader på dit batteri.


I stedet skal den lille, men kloge virksomhed kun producere én ting: kernekomponenterne til brændselsceller. Vi har erkendt, at vi ikke er i stand til at sælge vores produkter til slutbrugerne.

Den nordjyske virksomhed Serenergy, der laver methanol-baserede høj- temperatur brændselsceller , skal levere brændselsceller til et hybridbil-projekt hos britiske Microcab Industries. I alt lyder ordren til det britiske projekt på højtemperatur PEM- brændselsceller , som hver har en ydeevne på kW. Metanol energibeholder til EFOY brændselscelle (10l) - Sendes ikke. Kan kun afhentes på vores lager i Ll.


Beholder med testet og tilladt Metanol til EFOY brændselsceller. GS certifikat for ”testet sikkerhed”. Dimensioner ( LxBxH): 23 . Serenergy designer, producerer og sælger brændselscellestakke og brændselscelle power moduler til systermer i en lang række markeder og applikationer. Serenergy er producent af brændselscellestakke moduler som indeholder HTPEM (HighTemperature Polymer Electrolyte Membrane) teknologi og . Men det har været en travl start, hvor jeg har valgt at koncentrere kræfterne om at få styr på de kommercielle selskaber, som bløder. Dem skal vi have fundet partnere til, for vi har ikke kompetencerne til hverken at producere og sælge elbiler, formidle telemedicin eller udvikle brændselsceller , siger Lars . Ser man bort fra brinttank og brændselscelle minder brintbilen påfaldende meget om en elbil – her er også elmotor og batterier.


Brintbilen har godt nok en lille bagdel her, da brinten først skal produceres og den produktion kræver naturligvis energi. Ulempen ved at bruge brint som energilager i biler er at . I dag findes mange typer af brændselsceller , og fælles for dem alle er, at de virker bedst med gassen hydrogen (brint) som brændsel. Nogle typer kan tillige omsætte forskellige alkoholer eller kulbrinter.


Hvis brændslet er ren hydro- gen bliver det eneste udledningsprodukt rent van da den overordnede proces er, at hydro-.

En brændselscelle fungerer principielt som et batteri, dog bortset fra at brændselscellen ikke skal oplades. Den bliver ved med at producere strøm, varme og vand så længe der tilføres brændsel. I den mest simple brændselscelle omsættes brint og luftens ilt til elektrisk energi, og der dannes udelukkende . Vanddamp er således det eneste biprodukt i en brændselscelle.


Kun tilgængelig for Premium-kunder . Præsenterer nu verdens første prototypebil med keramiske brændselsceller (Solid Oxide Fuel-Cell eller SOFC) i Brasilien. Power Systems udvikler og producerer den kritiske komponent, membran-elektrode-samling (MEA).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...