torsdag den 21. marts 2019

Dna mærkning politi

Dette er det vigtigste kriminalpræventive formål med mærkningen, at gøre det mindre attraktivt for potentielle tyve, at stjæle SelectaDNA mærkede . Hver SelectaDNA mærkningskit og spray indeholder en unik DNA kode og UV sporstof. Disse koder gør det muligt for politiet at identificere DNA-mærkede ejendele og DNA-sprayede kriminelle og knytte dem til et gerningssted. Vores DNA testes til Pas 8og vores Grade A Ekstern graduering er den . Nov Poltiet synes, det er en rigtig god ide med DNA - mærkning af værdigenstande.


Nu kan du diskret mærke dine ting med en klar væske, der indeholder en unik dna-kode.

På den måde kan politiet kende dine ting og knytte tyven til gerningsstedet. Dna - mærkning er en syntetisk sporingsvæske, der kan analyseres, ligesom menneskeligt dna. Væsken indeholder såkaldte . Politiet i Sønderjylland var de første i Danmark til at bruge SelectaDNA mærkning fra UniSecure. Tyve er bange for klistermærker!


Usynlig for tyven, men sporbar for politiet. SelectaDNA bliver brugt af husejerne i mere end lande i verden for at forebygge og forhindre indbrud i boligområder. Dec Herlev går forrest i forsøget på at beskytte sine borgeres personlige ejendele.

I samarbejde med politiet tester kommunen en DNA - mærkning af borgeres værdifulde sager. Systemet, som går under navnet Smart Water, fungerer på den måde, at man mærker ting af værdi i sit hjem med en usynlig væske. Det er (produkt)navne på usynlig tyverimærkning af dine værdigenstande, som kan hjælpe politiet med at opklare tyveriet, og gøre det nemmere for dig at få dine ting tilbage, hvis du har haft indbrud. Den usynlige tyverimærkning kaldes også populært: usynligt . Jul Den forhenværende indbrudstyv er ikke i tvivl om, at danskerne vil tage det til sig.


Ordet DNA kan tyvene ikke lide, så jeg tror, det bliver rigtig stort, siger Robert Nyborg. Enhver form for mærkning hilses velkomment af politiet. Men om præcis DNA -mærkningen faktisk virker afskrækkende på tyvene, ved . Dec Midt- og Vestjyllands Politi tager nu et nyt våben i brug i kampen mod indbrudstyvene.


Midlet hedder DNA - mærkning - en løsning der går ud på at man pensler en væske med en syntetisk DNA-kode på sine værdigenstande. Skræm tyven væk med DNA væske. Når du DNA-mærker dine ejendele, mister tyven interessen, da dine værdigenstande kan spores af Politiet i lande. Har du din indboforsikring hos Alka, får du dit SelectaDNA mærkningskit til kun 5kr. Et nyere alternativ er mærkning med kunstig DNA, som kan bruges til selv meget små ting.


Du smører en usynlig væske på, som indeholder nogle mikroskopiske elementer med en unik talkode. I DNA-producentens kunderegister henviser koden til dig. Når politiet lyser på den stjålne ting med ultraviolet lys, . Med DNA - mærkning fra SelectaDNA gør du det sværere at være tyv.

Ved hjælp af et kit fra SelectaDNA får du bl. DNA-væske, som du kan påføre dine værdigenstande, fx inventar, computere eller tablets. Erfaring viser, at mærkningen sænker faren for indbrud med , når du samtidig monterer advarselsskiltning. Advarslerne om DNA mærkning får typisk potentielle gerningsmænd til at opgive deres planer. Desuden bidrager mærkning med SelectaDNA kit til politiets arbejde med at identificere tyvegods og gerningsman . Kun med et særligt lys kan man se mærket.


Her lyser sikringsrådgiver i Syd- og Sønderjyllands Politi , Jens Hørlyck, med en UV-lygte, så han kan se mærkningen. Tillader politiet at binde en kriminel handling til gerningsstedet ved at analysere spor af SelectaDNA. Identifikation af biler . Så de mærkede genstande bliver dermed svære for tyven at sælge. Mærkning af kabler og andet byggemateriel. Genstandene bliver desuden lettere at spore tilbage til dig, hvis de kommer i politiets varetægt.


Alle mærkede genstande bliver nemlig registreret i en database, så de altid kan forbindes til de rigtige ejere. Når du køber Selecta´s DNA - mærkning medfølger .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...