torsdag den 28. marts 2019

Exfoliera kroppen

Det finns många sätt att exfoliera huden och rengöra den från föroreningar. Här är några naturliga hemgjorda produkter som är mycket enkla att bereda. Orsaken kan vara en ökning av halten pigment (melanin), en ökning av antalet pigmentproducerande celler (melanocyter) eller restpigment från en annan substans som kroppen exponerats för.


Badda huden torr med en handduk utan att gnida. Exfoliera kroppen – steg för steg ‏.

Smörj in med en bra och återfuktande kroppslotion, t. En peeling hjälper huden att bli av med gamla torra hudceller på hudytan för att lämna plats åt nya friska och fräscha! Ge huden en riktig storstädning. Rör ihop ingredienserna i en skål och ta med den in i badrummet.


Börja med att duscha så att huden är ren och fuktig. Ta lite kaffeskrubb och massera i cirkelrörelser i riktning upp mot hjärtat. Låt verka 5-minuter och duscha sedan av med .

En bra peeling kan du använda 1-gånger i veckan i duschen. Den hjälper till att stimulera cellnybildning, förbättra fukthalten och att jämna ut hudstrukturen. Vi har många produkter för exfoliering och peeling för kroppen som skonsamt avlägsnar döda hudceller och ger din hud en ny och frisk. Tillämpningen av denna scrub, exfoliera kroppen såsom nämnts ovan. Denna scrub är så återfuktande som kan vara lite svårt att ta bort, men undvika att använda tvål.


Efter sköljning borsten, inte använda tvål. Det här med att exfoliera huden på kroppen. Vilket verktyg är bäst? Bör tilläggas att jag är år gammal, reser till solen regelbundet och omodernt nog, älskar solen och att vara brun (största boven ja jag vet).


Jag skrubbar mig i nuläget med skrubbhandskar ca var tredje vecka. Vill du få finare hu minska celluliter och hjälpa kroppen rensa ut toxiner? Torrborstning är ett milt men effektivt sätt att exfoliera huden och kan därför med fördel göras varje dag utan att skada huden såsom andra exempelvis exfolieringskrämer och dylikt kan göra. Att skrubba ansiktet och kroppen är en viktig del av hudvården och som hjälper till att ta bort döda hudceller. Det är inte bara ansiktet som mår bra av peeling - hela kroppen är täckt av hud och kan med fördel skrubbas.


Det är i alla fall viktigt att inte exfoliera huden för ofta. Det betyder att man ska skrubba den.

Jag skulle nog prova med en sådan där grov handske som man skrubbar sig med i duschen (man kan köpa på Body shop, Kicks eller liknande). Annars finns det skrubbkräm (peeling) för kroppen. Jag tror att man ska skrubba för att huden ska bli slät så att vaxet inte . Den exfoliering av kroppen kan vara mycket stimulerande. Det är verkligen otroligt hur mycket död hud på honom om vi inte ta bort. Det enklaste och snabbaste sättet att exfoliera är att använda luffa eller annan trasa eller svamp i slutet av dusch.


Du torkade aldrig efter duschen och sköljas igen eftersom . En eller två gånger i veckan i duschen för att exfoliera bort döda hudceller och låta huden andas. Ett bra tips är att exfoliera ansiktet en gång i veckan om du har torr hu och två gånger i veckan om den är fetare. Kaffesumpen är en utmärkt exfoliant för hela kroppen , inte bara ansiktet.


En liten varning för att man de första dagarna kan svettas något mer, och även lukta, då kroppen släpper ut gifterna. Vanlig deodorant innehåller nämligen ämnen som täpper till porerna i armhålorna och låser inne svetten, det gör inte bikarbonatet. Bikarbonatet neutraliserar i stället kroppens utsläpp.


Huden på kroppen är ett av de viktigste organen för utrensning eftersom en fjärdedel av kroppens avgiftning sker genom huden. Som läkare ser jag tydligt att kosten påverkar alla organ i kroppen. Det vore konstigt om den inte. Men tränar man för mycket eller hårt konsumerar kroppen i stället de hormoner som är viktiga för huden. Det går också bra att exfoliera ansiktet med en frottéhandduk.


Undvik att exfoliera huden om du solbränd eller har några öppna sår eller sår. Skölj av Kroppen och Applicera sedan din exfolierande rengöringsmedel i händerna eller handskar och arbeta i cirkelrörelser över hela kroppen från Topp till Tå. När du når bikinilinjen, skrubba inte för hårt eftersom huden är . Skrubba dö grov hud med din egen mycket billigt bodyscrub. Din hud kommer att bli mjuk, sköna och glödande! Steg Hur att exfoliera kroppen för mjuk hud.


Använd helst inte duschcreme eller exfolierande produkter under de första tim efter behandlingen. Gnugga eller skrubba inte huden. Efter ca 5-dagar kommer bronzern att börja mattas av. Detta kommer att hjälpa .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...