mandag den 8. april 2019

Exfoliera ansiktet hemma

Det finns många sätt att exfoliera huden och rengöra den från föroreningar. Här är några naturliga hemgjorda produkter som är mycket enkla att bereda. Om du vill använda naturliga produkter för din hudvård kan du använda följande exfolierande ansiktsmasker, med ingredienser du säkert redan har hemma.


Blanda alla ingredienser i en mixer och applicera krämen i hela ansiktet för att exfoliera. Denna mask är utmärkt för att exfoliera huden och naturligt bleka den.

Vi har testat kemisk peeling, också kallat syrapeeling, du kan göra hemma och utsett bäst i test, oavsett om du är ute efter peeling i form av en kräm, mask eller pads. Har du inte essentiell citronolja hemma kan du ersätta det med färskpressad citronjuice eller annan juice. Kemisk peeling kan låta . Ett bra tips är att exfoliera ansiktet en gång i veckan om du har torr hu och två gånger i veckan om den är fetare.


Nu när vi har all moolah på exfolierande ämnen, låt oss se hur man bäst att exfoliera ansiktet. Att göra proceduren hemma är billigt, men vissa försiktighetsåtgärder måste vidtas. Om du har fet hu kan du exfolierar oftare.

I själva verket kommer du förmodligen behöva göra det! Men om du har känslig eller torr hu måste du . Nu ska jag dela med mig av kunskap som jag tog till mig när jag var på ansiktsbehandling för ett tag sen. Först vill jag säga att jag inte är utbildad på ämnet, det här är med en hudvårdsfilosofi som jag tror på och som funkar för mig.


Tänk på vad du stoppar i dig. Förutom goda matvanor, regelbunden hudvård hemma är det bästa sättet att göra din hud naturligt strålande. En aspekt av hudvård är att exfoliera huden regelbundet. Det är så vi kan exfolierar ansiktet hemma. Fördelar ansiktspeeling hemma.


Exfoliation är den process genom vilken de döda hudceller avlägsnas från ytan. En peeling hjälper huden att bli av med gamla torra hudceller på hudytan för att lämna plats åt nya friska och fräscha! Ge huden en riktig storstädning. Applicera på ansiktet och låt sitta minuter.


Men du kan också göra en gurkmask för hela ansiktet : Mosa en skalad gurka och bred ut över ansiktet. Jag brukade vara som alla andra, spendera en förmögenhet på masker och geler för att exfoliera huden på mitt ansikte, tills en vän som jobbar i Hollywood.

Häll lite bakpulver i handflatan. Försiktigt gnugga det mot ansiktet , börjar med ett litet område. Arbeta i små, cirkulära rörelser med medium tryck.


Dela en tomat eller citron på mitten, snurra snittsidan av tomaten eller citronen i råsocker och peela sedan ansiktet i några minuter. Skölj sedan av med ljummet vatten. Kanel, olivolja, bikarbonat och socker känns fantastiskt!


Kaffesump, skrubba ansiktet eller varför inte dina händer med detta och skölj av . Hur ofta bör man peela ansiktet och går det att göra hemmagjorda ansiktsmasker ? Använd en peeling ett par gånger i veckan för en djupare rengöring som tar bort döda hudceller och ger en klarare lyster till ansiktet. Det finns produkter som innehåller aha-syror, som man kan använda hemma. Man masserar upp ett lödder i handen och masserar sedan ansiktet. Ibland får man fukta upp flera gånger så att det inte torkar till. Vill man ha lite extra effekt på de retsamma små pigmenteringarna så kan man låta den verka ca min innan man tvättar bort den.


Av endast denna produkt såg jag synligt mina . Hur vårstädar man då huden bäst? Vi på Skincity vill i alla fall sprida vårkänslor till er genom vår suuper snygga grafiska Springcare GWP och fylla på med hudvårdande favoriter till ansiktet. Hur fräsch är inte denna design? Allt kanske inte försvinner omedelbart – blöt då handduken igen, krama ur och återupprepa. Tvätta alltid ansiktet två gånger om du vill göra det riktigt rent.


Vissa märken har t ex rengöringsoljor, som avlägsnar makeup och smuts extra skonsamt. Följ därefter upp med en rengöringskräm, -mjölk eller –mousse. Glöm inte bort hals och dekolletage!


Rengöring på djupet (exfoliering) Genom att exfoliera så. Men man ska vara försiktig och använda en mild produkt cirka en gång i veckan. Rengör man huden med för starka syror eller för hårda korn kan man skada den känsliga barriären, vilket ger en ökad känslighet. Det går också bra att exfoliera ansiktet med en frottéhandduk.


Använder du någon scrub för det lille ansiktet ? Den kemiska peelingen som en gör hemma , kan såklart vara aggressiv den också, men där är det syror som peelar, och även om det känns mer tycker jag det är mildare. Pigmentfläckar (eller hyperpigmentering som det också kallas) kan dyka upp av olika orsaker, och framför allt i ansiktet. Andra verkar genom att exfoliera , det vill säga lösa upp det yttersta hudlagret, och öka cellförnyelsen.


Hudterapeuter arbetar med betydligt starkare produkter än de du kan använda hemma.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...