fredag den 5. april 2019

Forlængerledning med jord til vaskemaskine

Hårde hvidevarer sælges med en stikprop, som ikke har forbindelse til jord i danske kontakter. Derfor får mange danskere stød af. Det betyder, at stikket på en vaskemaskine eller en opvaskemaskine ikke har forbindelse til jord , når det sættes i kontakten.


Læs også: Tyske Schuko-stik er nu tilladt i . Hvis du køber en forlængerledning med jord , og en adapter fra schukostikprop til din forlængerledning med jord , så er det fuldt lovligt og du har jord på din installation.

Den kan du også bruge når du engang skal udskifte din opvaskemaskine. Forlænge kabel til opvaskemaskine , lovligt ? Tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler til. Se udvalget og bestil i dag.


Udskiftning af trebenet med tobenet stikprop på fx et køleskab eller en vaskemaskine i en bolig. Man må selv skifte en ledning til et elapparat eller lave en forlængerledning. Almindelig plastkappeledning må ikke bruges til elapparater,.


Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af forlængerledninger.

Her præsenterer vi dig blandt andet for det PVC belagte kabel, ligesom du kan se nærmere på det sorte forlængergummikabel med jord og stikprop. Vi forhandler desuden den hvide forlængerledning , som er til indendørs brug. Når det kommer til mål, er der også . Varmemesteren sagde, at vi bare kunne trække en forlængerledning til soveværelset og bruge en af kontakterne i dette rum.


Jeg har meget lidt forstand på sådanne ting, men er det ikke noget med , at en vaskemaskine skal tilsluttes jordforbindelse, og skal den ikke tilsluttes et . Køb en færdig forlængerledning ? Ellers så tag fase og nul fra et kraftstik. En tørretumbler suger en masse watt, og kan ende med at blive rigtig træls for dig, da dit lysnet vil være meget belastet, hvis du samtidig bruger andre strømslugere . God kvalitet til den rigtige pris. Tjek om stikkontakten på din væg har jordstik, det vil sige at den har huller.


Stik med jordforbindelse. Det er for at sikre, at jordforbindelsen overføres til for eksempel din vaskemaskine. Skift hanstikket, hvis det kun har . I går installerede vi en spritny Bauknecht vaskemaskine. El tilslutningen bestod i at sætte stikket i kontakten.


Maskinen vasker godt nok, men man får stød ved berøring af tromlen, når man tager tøjet ud. Ved hjælp af en forlængerledning har jeg .

Alle vores forlængerledninger og stikdåser lever selvfølgelig op til selv de højeste standarder inden for forbrugerelektronik, så du kan være sikker på et produkt i højeste kvalitet. Findes der således en stikkontakt med jord i en afstand fra vaskemaskinen, så du ikke behøver at bruge forlængerledning for at tilslutte vaskemaskinen til. Er det bare en adapter der skal til , eller skal jeg hellere få en elektriker til at lave en anden slags ledning dertil, så den kan sættes til det gamle ( jord ?)stik der er bag ved vaskemaskinen. Synes det er upraktisk hvis jeg skal have den sat til den alm. Omformer Til Jord - En sikker og enkel løsning, der blot klikkes på maskinens standard stik.


Kan bruges til alle apparater. Så har du en stikkontakt med jord så bruge adapteren eller skift stikket på ledningen. Har du ikke jord i stikkontakten så brug et tobenet hanstik.


Jorden sikrer at en overgang i maskinen går i jord , dit HFI relæ sikrer at du ikke får stød af en overgang i maskinen. Disse stikkontakter anvendes ofte i gamle installationer med lodrette elinstallation, hvor der ikke er ført en aktiv jord med ud til stikkontakterne. At skifte stikket ud til jord , er noget jeg har gjort med andre maskiner. Men en del mennesker gør det da- hvis de har lidt forstand på det Men et stik med jordforbindelse (hvilket en vaskemaskine kræver) det skal laves af en fagmand. Lige som du sætter et stik i en forlængerledning - det er helt det samme.


Har fået ny vaskemaskine ,som er monteret med en EU stik med jord. Må man klippe det af og montere i denne afbryder. Vi har denne afbryder monteret i et skab ved siden vaskemaskinen og den har altid været brugt til vaskemaskine både 3v og 2v. Men må man klippe stikket af som er monteret . Hvis du har en opvaskemaskine eller et elkomfur kan du få en elektrikker til at lave et 230v stik i forbindelse med 400v stikket, d er som regel jord. Tyskland ,og en adapter i DK sæt det på den Tyske forlængerledning med multi stikdåser og vupti så har du jord på alt med.


Udskift stik på en ledning eller forlængerledning - det er nemt og du kan gøre det helt lovligt, hvis du læser denne guide. Det er tilladt at udskifte en stikprop på stationære apparater og brugsgenstande med jord til en uden jord , hvis den stikkontakt hvor apparatet skal bruges ikke er udstyret med en jordtilslutning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...