torsdag den 23. april 2015

Køb basisk vand

Vandrensningssystem, Kangen ioniserings- basisk vandmanskine, Rent, renset vand med negative ioner og fyldt med antioxidanter, som nedbryder de frie radikaler i kroppen. Drikkevand med en basisk værdi fra 8. Syre, som er grobund for. Frank Bornakke: Jeg kender flere personer, der er begyndt at bruge forskellige maskiner til at øge pH-værdien af deres drikkevan fordi de mener, at det er sundt. Jeg vil derfor spørge dig, om der er videnskabelig viden om eller sandsynlighed for, at vand , der får en høj pH-værdi, kan have en gavnlig effekt .

Ved den lejlighed fortalte psykoterapeut, kostvejleder, massør og indehaver af klinikken Be-You i Grindste Mette-Marie Linding om vandets helbredende virkning på . Sundt vand er alfa omega for en sund krop og giver en bedre livskvalitet. Det er nem vej til sundhed. Prøv denne basiske vand opskrift du selv kan lave.


Den hurtigste metode til at gøre kroppen basisk, er at drikke ioniseret vand. Oversigt over din nye basisk vand maskine - Kontakt os på tlf. Ioniseringsvandkande liter Det anbefales af rense vandet, INDEN det ioniseres.

Basisk vand , Ioniseringskande 3L. Vi anbefaler dette køkkenbordsfilter. Ioniseret vand er en kraftig antioxidant der giver kroppen enorme mængder af ilt, og derfor masser af energi.


Prøv vores vandrenser der omdanner dit vand fra vandhanden til basisk ioniseret kilde vand med en PH på ca 10. Så er du sikret rent vand. I de lande hvor du normalt køber vand på flaske kan du nu drikke filtrert vand fra drikkedunken.


Den fjerner både smagen af klor samt lugten af klor. Vores vand burde være en af vores største kilder til at få base, når det handler om syre-base-balancen, men for mange er vandet ikke helt basisk nok. På de nyeste maskiner kan du oven i købet få et display ved vandhanen, hvor pH- værdien kan ses og indstilles. En ny type vandbehandlingsanlæg markedsføres med lovende sundhedseffekter af at indtage basisk vand. Rent fup, mener førende danske sundhedsforskere.


Chanson-maskinerne bruger . Mindre risiko for tilbagefald af sygdomme. Stabiliserer kroppens PH værdi - basisk balance. Effektiv afgiftning og udrensning.

Gør vandet til en stærk naturlig antioxidant. Neutraliserer de skadelige . Ligesom vi kostvejledere, uddannet af Lene Hansson, i kostvejledning arbejder med basisk ma for at regulere evt. Påstanden om, at alkaline vand giver mange sundhedsmæssige fordele er meget imødegås af modsatrettede opfattelse, at der ikke er noget videnskabeligt bevis for disse ydelser, og at markedsføringen af alkaline vand er et fupnummer for at overbevise folk til at købe vand ionizers. Dette vand renser overskydende syre ud af vores krop samt regulerer og balancer vores krops syre-base-balance. Tyent UCE-Turbo ioniseringsmaskine.


ORP altså antioxidanter og hydrogen. ELLER investere i en ioniseringsmaskine til dit drikkevand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...