tirsdag den 28. juli 2015

Elektronisk transformer med dæmp

Relco BRAVO 1SC - transf. Få elektronisk transformer med dæmp , kan styres med en polet afbryder med fjeder, se transformer med dæmp. Se vores udvalg, og find en elektronisk transformer efter dit behov.


En elektronisk trafo sikrer at strømmen til dine halogen spots og lamper, hele tiden er i den rigtige størrelsesorden. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så kontakt kundeservice på tlf. Flash Light elektronisk transformer med stk AMP-stik udgange.

Kan dæmpes med lysdæmper beregnet til elektronisk lysdæmper. Fra Watt til Watt belastning. EU dæmpbar elektronisk trafo uden minimum belastning. CR lysdæmper ( lysdæmper beregnet til elektronisk transformator ). Har man en elektronisk transformer skal man vælge en LR model, hvorimod CR modellen vælges ved jernkerne transformer.


Dog bliver det et mindre og mindre problem idag, da en større del af belysning bliver LED belysning. Da LED samtidig er bygget anderledes, blev der udviklet nye lysdæmper , der . Styres direkte med en afbryder med fjeder monteret. Der kan monteres op til flere afbrydere.

Ved lysregulering skal der bruges en elektronisk dæmper. Transformer til strømforsyning af volts halogenbelysning. Kabellængde mellem transformer og armatur må højest være på m, . BEMÆRK: Dæmpbare transformatorer er UDEN medfølgende dæmper. Mest populære i denne kategori. Halogentrafo 12V 150W DÆMPBAR. d for at føje til favoritter.


Kræver fjernbetjening varenr. Jeg har sæt halogenspots, det ene med jernkernetrafo, det andet med elektronisk trafo , og det siges at de ovenikøbet kræver hver sin specielle dæmper (hhv type LR og type CR til 5-6kr stykket). Af frygt for at skulle ofre en formue i lysdæmpere satte jeg en af mine gamle dæmpere på (til kr.!) , og . Det er alle kontakter som skal skiftes med tiden (loftudtag). Der er altså tale om udtag til eksisterende 230v feks glædepære og andre lamper.


Hvilken elektronisk transformer. Se udvalget her og husk at LED- Driver og transformator må kun installeres af din elektriker. Kompakt 12V elektronisk DC transformator som typisk bruges ved LED ombygninger.


Derfor er det er transformeren, der afgør valget mellem CR- og LR- skydelysdæmpere: Hvis transformeren er en jernkernetransformer, den kendetegnes ved at være tung, skal der anvendes en LR-skydelysdæmper, som er en forkantstyret lysdæmper. Hvis din transformer er en elektronisk transformer , den kendetegnes ved . Denne driver er perfekt for dæmpning af vores dæmpbar 12V LED som f.

HiluX SGLE HiluX MRLE HiluX MRLED men som self. HiluX LED bån og hvad der ellers findes af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...