tirsdag den 28. juli 2015

Legge ledninger i vegg

Du må bra langt ned i øst-europa for å finne en . Det går ledninger gjennom denne panel veggen og som følger den på andre siden oppe ved tak. Når jeg da skal kle igjen denne veggen fullstendig, kan jeg legge disse ledningene inni veggen , slik at det blir skjult anlegg her? Ledningene er av type installasjon, med Al-kappe.


Du har mange muligheter, hvis du vil unngå synlige kabler og ledninger – alt fra de enkle, som bare holder styr på kablene, til de optimale, der du skjuler kablene inne i en helt ny vegg.

En bred kabelskjuler kan føre strøm-, antenne- og andre tilkoblingsledninger skjult ned på veggen. Veggen her er en pusset trevegg, så feielisten festes med vanlige treskruer. Nå skal ledningen legges på plass, og takket være den trekantede formen på feielisten, ligger den av seg selv.


Husk at det bare er ledninger som er godkjent til innbygging, eller nettverkskabler, som kan gjemmes bak lister hvor det . Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene gjennom veggen. Er dette en regel i Norge? StrøDette fikser du selv!


I kablene som sitter fast på veggen , eller ligger skjult inne i veggen i egne rør og koblingsbokser, finner du tre ledninger : Dette fikser du selv!

Mange nevenyttige klarer fint å legge opp faste ledninger og koble til både stikkontakter og lysbrytere. Noen gjør det til og med penere og . Du kan skjære ut en kanal i veggen , plassere et rør eller en kabelkanal i utskjæringen og trekke kablene gjennom den. Det er forskjellige måter å gjøre det på.


Eller du kan bore et hull i veggen og . Jeg for min del har alltid ment at skjult kabel i vegg må forlegges i rør, men ser i et konkret tilfelle at ekl. Det finnes mange hobbyhåndverkere rundt omkring i de tusen hjem. Men utfordringen er at veggen ofte har påmontert både ledninger , lysbrytere og stikkontakter. Byggmakker Handel AS 45views.


Skruer har den fordelen at du lett kan fjerne ledningslisten senere for å legge inn flere. Her får du våre ni beste tips til å skjule ledningene. Hvordan får jeg lakt høyttaler kablene i veggen når veggene alerede er på plass?


Har en TV jeg ønsker å henge på veggen. Jeg har allerede kjøpt utstyr til å henge det opp, men mangler borremaskin (12mm), Mollytang og noen til å gjøre. Kompletter med skjøtesett for enkel monteri. I den halvrunde kabellisten rommes ledninger for strøm, antenne, surroundanlegg, DVD og HD-opptaker og den tykke scart-kabelen.


Listen har en halvrund form, som slutter helt tett inntil veggen – også på pussede overflater.

Bakstykket monteres med vanlig verktøy. Når ledningene er samlet, er det lett å . Flere steder over himlingingen er det svimerker i taket. Koblingsboksene flere steder er montert over himlingen, som ikke er tilgjengelig for ettersyn, og tettet igjen . Har tenkt på å lage en slags liten skjerm vegg som festes utenpå veggen der tv en henger. Noen som har gode løsninger på skjulte ledninger fra tv til anlegget når den er hengt på veggen ? Skal legge inn nen bilder så snart jeg får kjøpt nytt kamera.


Legge internettkabel gjennom vegg Internett. Tenker da å legge denne kabelen oppe på loftet. Sjekk først om det ikke er noen ledninger eller rør i veien, kjipt å borre gjennom et vannrør. Ved lydendringen finner vi stedet for å legge den skjulte kabelen.


Når du søker etter skjulte ledninger , kjøres enheten langs veggen , og plasseringen av ledningen bestemmes av lyden. Detektoren er kalibrert (dvs. konfigurert) på en del av veggen der det ikke er skjult ledninger (og du er sikker på det).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...