tirsdag den 28. juli 2015

Gammeldags stikkontakter

Er du på udkig efter gamle stikkontakter til renovering, film- eller teaterproduktion, så kan du finde det hos Genbyg. Køb online eller besøg vores butik på Amager. Nemlig en fuldautomatisk pop up stikkontakt til montering i bordpladen i køkkenet eller på kontoret - denne fuldautomatiske pop up . Køb brugt og spar penge på GulogGratis.


Lækkert og elegant finish pakket ind i retro look til en skarp pris.

Når du vil skifte fra gammelt til nyt. Der er flere fordele ved at udskifte gamle afbrydere og stikkontakter. Du opnår en mere sikker og tidssvarende installation, og du forskønner dit hjem med nye kontakter. Og ved at skifte nogle af dine afbrydere til lysdæmpe- re og bevægelsessensorer kan du samtidig give dit hjem et løft, når det drejer sig om . LK Classic stikkontakt riflet.


Håber der er nogen som kan hjælpe mig. Jeg søger gammeldags stikkontakter , de er runde og sorte.

Jeg har prøvet mange forskellige steder på nettet, men uden held. Bruges til tænding af to lampesteder eller en gammeldags lysekrone hvor man kan tænde halvdelen af pærene. Hej Forum, Jeg har netop købt en andelslejlighed i Århus, der er af gammel oprindelse. Desværre er den fyldt med gamle og overmalede (men moderne) stikkontakter. Er der nogen herinde der ved hvor man kan købe antikke stikkontakter , så lejligheden kan få sit oprindelige look tilbage?


Skal du have skiftet stikkontakter , eller måske etableret nye? Så få vejledning omkring regler og love, så du sikrer dig en sikker installation. Eldre bygninger har en unik atmosfære av svunne tiders idealer. Stemningen skapes av kvaliteten og følelsen i detaljene. Renova er bryterserien for deg som vil ha muligheten for å velge med omsorg når det er på tide å bytte ut det gamle.


I serien finner du brytere, stikkontakter og mange andre moderne funksjoner. Se udvalget af kontakter og afbrydere, som du selv må udskifte. Køb dem med det samme i XL-BYG Webshop – så bliver du snart klar til arbejdet.


Når man nu ved hvilke ærgrelser og økonomiske tab det har givet mange af deres kunder når en stikkontakt til f. Afbrydere og stikkontakter.

Anvendelse: Anvendes til den faste el-installation beregnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning, dåse for blankmur, dåse til lette . Passer til standard veggbokser. CE godkjent og NEMKO godkjent. Enkel rund ramme er inkludert i prisen.


Vi kan også levere med firkantet ramme i bakelitt til samme pris. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til at udskifte en gammel stikkontakt og opsætte en ny. De gamle stikkontakter og afbrydere bliver ofte overset, når hjemmet skifter stil. Efter en årrække er de håbløst gammeldags og måske endda farlige.


Men det kan sagtens lade sig gøre selv at skifte kontakterne ud med nye og mere tidssvarende modeller, og det er ganske lovligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...