torsdag den 30. juli 2015

Hybridstikprop

Altid stort udvalg i stikpropper og elartikler hos Harald Nyborg. Se Løs el og find et stort udbud fra Stikpropper på BilligVVS. Salg af VVS produkter på nettet!


Hybridstikprop - Denne adapter bruges efterhånden ret ofte i Danmark. Mange af de opvaskemaskiner, vaskemaskiner, komfurer, mikroovne osv. Tyskland eller i et andet EU lan hvor de ikke anvender vores type stikkontakter.

For at sikre jordforbindelsen til maskinen er denne adapterstikprop en . Brug denne adapter til maskine med EU-stik (schuko) så de kan tilsluttes alm. Kan ud over fliseskærere, svejsere, båndslibere også bruges til fx opvaskemaskiner, mikrobølgeovne, frysere . Køb dine reservedele online på Quickparts. Se hele vores store sortiment i el-artikler og køb billigt hos BygMax!


Bestil online og få leveret lige til døren. Er det en hybrid stikprop du skal bruge så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan vi tilbyde et bredt udvalg og som altid til rigtig skarpe priser. Gør derfor dig selv en tjeneste og .

Produkt data: - Lovbefalet stik. Konverteringsstik fra Schuko stik til DK-stik. Adapter for konvertering af schuko . Dertil kommer et jordsystem, til forbindelse af det franske jordsystem til det danske stikkontaktsystem jord . Bliv den første, der bedømmer dette produkt. DKK (ekskl. moms) 6DKK ( inkls. moms). Køb Forsats for hybridstikprop lysegrå hos Sanistål.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Kan bruges for at undgå stød. Det anbefales at man tilkøber en hybridstikprop til sine hårde hvidevarer, så man ikke får stød.


Forsats til hybrid stikprop. HYBRID STIKPROP OVERGANG T. Brugsgenstande tillades i Danmark monteret med stikpropper med Schuko jord eller fransk jord. I de fleste tilfælde anvendes stikpropper med begge jordsystemer (hybrid).


Omformer Til Jord - En sikker og enkel løsning, der blot klikkes på maskinens standard stik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...