onsdag den 29. juli 2015

Lodning af rustfrit stål

Rengør alle overflader, der skal loddes med solvens og en stålbørste til at fjerne alle fedt , korrosion eller snavs. Påfør et lag flux til dele i rustfrit stål du er tilsluttet. Hvis du er lodning af messing eller kobber dele til rustfrit stål , tin dem først ved at varme dem . Du skal bruge en syre-baserede lodning flux specielt designet til at lodde rustfrit stål.


Syre nedbryder rustfrit stål finish til et punkt, hvor det loddemetal vil overholde.

Sølv Indholdet af loddetin afgør styrken og smeltepunktet , som begge stiger med sølv indhold. For eksempel , smelter procent tin og 5 . Elektroteknik, køleteknik, kobberrør, rustfrit stål , varmtvandsinstallationer. I forbindelse med brug af loddemateriale er det altid vigtigt, at man vælger det rette lod i forhold til den op- gave, man står over for.


Derfor er det en god ide at be- nytte sig af fabrikanternes tekniske specifikationer. Rengør rustfrit stål , hvor du planlægger at lodde. Kontroller rustfrit stål til fedt , snavs og oxidation.

Fjern snavs og skidt fra slibning og . Du kan gøre smykker , skulpturer og køkkenudstyr af materialet. Lodning af rustfrit stål kan være en vanskelig opgave , så passe , når de udarbejder at . Rustfrit stål skåle , fade , er gryder og pander værdsat som køkkenudstyr. Også velegnet til lodning af stål og rustfrit stål under anvendelse af loddeolie UNI ST. UNISILVER Loddetin ( hårdlod) Velegnet til flus-fri hårdlodning af kobberrørsforbindelser på anlæg for olie, gas . Lodning i ovn kan anvendes på en lang række af materialer, såsom aluminium, titan, nikkelbaserede legeringer, rustfrit stål og legeret stål. Andre ikke-ferritiske materialer som f. Materialet, som skal sammenføjes, dikterer i hvilken type atmosfære, samlingen bliver opvarmet for at.


Emner er rene og sterile efter lodning. Der er mange lodlegeringer . I dag bruges lodning i bl. VVS-arbejde, elektronik og metalarbejde som fx smykkefremstilling. Det er også muligt at lodde flere emner af forskellig . Legeringer med stort sølvindhold til sammenføjning af rustfri stål og ikke-jernholdige metaller.


Se på skemaet for mere udførlig beskrivelse af de forskellige sølvloddeprodukter.

Bruges til lodning af varme- og vandrør samt kober, zink og rustfrit stål. Produktinformation: Længde : 3cm. Køb produkter fra sortimentet Slaglodning, lodning og svejsning i Würth- webshoppen ▷, og bliv overbevist af vores produkters kvalitet og variation! Montage - Vi udfører montage af stort set enhver type – efter kundens ønsker og specifikationer. Glødning - Med glødning af austenitisk rustfrit stål reduceres emnets hårdhed.


Maskinbearbejdning - Med robotiserede bearbejdningsprocesser kan vi levere produkter direkte til kundens montagelinier. På grund af krominholdet i rustfrit stål oxiderer der på overfladen , så du ikke kan lodde så længe der er iltadgang, Hvis du dækker . Chemet loddemidler, Chemet loddemidlerne anvendes til lodning af diverse metaller f. Vi leverer et stort, VA- godkendt Chemet-produktprogram til hårdlodning og blødlodning til både industrien og VVS-branchen. Velegnet til blødlodning af kobberrør både i koldt- og varmtvandsinstallation (op til 110°C).


Denne vare kan leveres eller afhentes inden for 2- hverdage. Ved slaglodning kobber og kobberlegeringer, er tin-bly loddemetal anvendes som flux kolofonium. Når lodning rustfrit stål tin-bly loddemetal flux er mættet opløsning af zinkchlorid i . Ifølge de gældende normer for lodning anbefales det, at man til lodning på medicinske røranlæg anvender enten et sølvlod eller et sølvkobberfosforlod.


Gasteknik kan man lodde kobber til kobber uden brug af flus. Lodning af messing, rørgodsdele og rustfrit stål skal altid foretages med flusmiddel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...