mandag den 27. juli 2015

Tekniske forskrifter for brandfarlige væsker 2016

Eksisterende produktionsafsnit og lagerafsnit, som i henhold til de hidtil gældende bestemmelser er lovlige, er kun omfattet af de tekniske forskrifter , jf. Vejledning om brandfarlige og brændbare væsker. Nogle væsker afgiver antændelige dampe.


Væskerne underinddeles i brandfarlige og brændbare væsker. Det er dampene, der er brandfarlige, og ikke væsken i sig selv.

Brandfarlige væsker er lettere at antænde end brændbare væsker. Virksomheder, der beskæftiger sig med brandfarlige og . Forskrifterne er en revision og en sammenskrivning af de hidtil gældende tekniske forskrifter. Aftapning af brandfarlige væsker af klasse I og II-fra jernbanetankvogne, tankkøretøjer og tankski- be.


Påfyldning af tankanlæg fra. Bilag til bekendtgørelsen udgør de ” tekniske forskrifter ”. Temadag om risikobekendtgørelsen 31.

Beredskabsstyrelsen, den 6. Endvidere sendes et forslag til en vejledning til bekendtgørelsen og en ændring af eksisterende tekniske forskrifter i høring. Høringsudkastet har som overordnet formål at revidere de . Tekniske forskrifter for brandfarlige væsker. De nye regler følger af en revision og en sammenskrivning af den . Udkast til vejledning om brandfarlige og brændbare væsker.


De tekniske forskrifter i bilaget finder anvendelse for følgende, jf. Produktionsafsnit med brandfarlige væsker. Bekendtgørelse og tekniske forskrifter om brandfarlige væsker. Den indbyrdes afstand mellem . Sagsbehandling-og-lovgivning. Regelgrundlaget for oplag, produktion, slag og forbrug af brandfarlige væsker , herunder ved sprøjtelakering.


En brandfarlige væske er en væske med et flammepunkt under 1grader celcius og . Krav til brandsikkerhed er beskrevet i kap. Placering og indretning af lokaliteter samt benyttelse af brandfarlige væsker. Problem Flere virksomheder bl.

Denne folder har til formål at give en tilgængelig og ensartet oversigt over begrænsningen af oplaget af brandfarlige væsker og gasser hos Syddansk Universitet. Handelsnavn: SONAX BlyErstatning. Brev eller e-mail skal være modtaget senest tirsdag d. I henhold til lov om miljøvurdering er der foretaget en screening af forslag til Lokalplan 11-1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...