tirsdag den 8. september 2015

Forbrugsbatteri biltema

Nordens største varehus for Bil, Bilpleje, Værktøj, Byggeri, Bå Hjem,. Velegnet til båd og campingvogn. Batteri med avanceret AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat).


Tre gange større cyklisk holdbarhed end et standardbatteri. Helt vedligeholdelsesfrit og lækagesikkert. Kan monteres i alle stillinger.

Det betyder, at man kan tilføre maksimum ydeevne i applikationer med ekstreme cyklusser med hensyn til modtagelighed ved opladning og kapacitet. Dette er meget vigtigt for mikrohybridbiler, . Hej Jeg vil købe biltema AMG batteri som forbrugsbatteri , men på den danske side Står der at det er et startbatteri. Kigger jeg på et forkert. Du kan få et skillerelæ, så lader den først dit startbatteri op, når det er lader op lades der på dit forbrugsbatteri.


Hvor stort er jeres forbrugsbatteri ? Hvordan laver man et nyt ledningsnet til båden ? Adskillelse af batterier?

Andet biltilbehør, Biltema – dba. AGM batteriet vejer ca kilo. Optima batteriet har kræfter nok til at trække mover. Marinebatteri - hvad er det egentlig? Forbrugsbatteri er et batteri der giver lille strøm i lang ti men har bedst af at blive afladet og fuldt ladet op igen.


Der ud over kan man få specielle ladere der. Et alm startbatteri koster fra kr. Skal jeg købe startbatterier. BILTEMA QUICKDETAILER - 700ml. STECO marinebatterier er af ”hybrid” typen og kan derfor anvendes som forbrugsbatteri , samt alt efter motorens størrelse, også bruges til startbatteri.


Aflæs derfor batteriets data for starteffekt om batteriet skal anvendes til begge dele eller udelukkende startbatteri. Bemærk at et godt forbrugsbatteri kan i store træk også . Er der nogen der har et sted hvor det er billigt at købe batterier. AGM eller forbrugsbatterier , ikke startbatterier.


Nu har jeg snakket med Biltema i Horsens, og jeg regner me at jeg tager ned imorgen og henter et marine 1ah batteri til 7kr. Jeg har en motorbåd med et 12V 115Ah forbrugsbatteri. Findes der en i klubben der har et diagram for sammenkobling af batterier, det ene for anvendelse til spil, der tales om en speciel omskifter, nogen nævner relæer, andre sikringer, der er åbenbart mange muligheder - eller er der?


Start batteriet er optimeret til at kunne levere stor strøm ”startstrøm” i kort ti medens forbrugsbatterier er optimeret til at kunne levere en forholdsvis konstant spænding med moderat strømforbrug over lang tid.

Benyttes et startbatteri som forbrugsbatteri vil det ikke have en lang levetid. Som regel kan man ”glemme” start .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...