tirsdag den 12. januar 2016

Nanobehandling af glas

Glasset bliver vandafvisende og. Imprægnering af Solcelle. Forseglingsvæsken giver en tyn vandbindende hinde å kun få nanometer på overfladen. Svane Drop gør den daglige rengøring let. Få mere at vide her eller hos din lokale glarmester.


Oplev vores nanobehandling af fliser og glas , som giver dig en lettere rengøring og et kalkfrit bad i op til år.

Nu har vi lanceret vor egen linje med kemiprodukter. Behandlingen gør at dit glasgelænder bliver lettere at rengøre, da snavset oftest kan tørres væk med en fugtig klud. Heldigvis findes der midler, som hjælper med at holde forruden ren.


Produktet er godkendt på baggrund af en rapport om hudcremer, men den kan ikke bruges til at blåstemple nanocoveret, fastslår forskeren bag. Det skal være den i trykflaske, hvor det kommer ud i skum. Hvis du så vil være ekstra fri for den rengøring tit, så giver du den rene glasvæg en gang nanobehandling.


Det gør, at vandet perler af uden at efterlade striber. Jeg giver nanobehandling af min dampkabine med røgfarvet glas gang .

Det er også kendt som nanobehandling af glas. Indtast samme mål som det glas du ønsker behandlet med Flexotop. Skriv produktens första recension. ANGE MÅTT I MILIMETER (mm)Info Detail. Ifall du beställt flera olika glas, beskriv vilka glas vi ska . NANO behandling produkter.


En usynlig behandling af glas , keramiske overflader, der medfører at kalk, sæberester mm. LAK - er en effektiv overfladebehandling til billakken, der giver flot dybde og højglans, samt efterlader en overflade, . Det medfører, at vand- og olieholdige væsker meget let perler af , og gør fjernelsen af snavs og kalkrester fra f. Hvis du skulle være uheldig at spilde i bilen, vil en nanobehandlet overflade i højere grad afvise væsken, hvor det derfor er lettere af rengøre tekstilet. Alle overflader af glas , også glaserede, kan nano – behandles. Van fedt, urenheder af enhver slags kan ikke sætte sig fast på den behandlede overflade. Lotuseffekten, som ses på mange grønne blade og blomster, er også den synlig virkning af en nano – behandling.


Glas og krom vil herved fremstå skinnende og rent i lang tid. Polering af glasset frarådes desuden. Indersiden af glasset er påført Easy Clean - en miljørigtig nanobehandling uden brug af organiske opløsningsmidler, som får glasset til at fremstå vand- og smudsafvisende. For at beskytte Easy Clean .

Nano behandling i Aalborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...