tirsdag den 12. januar 2016

Sikring bil

Vi hos Mekonomen vil anbefale deg å være føre var og alltid ha nødvendige . Brukes vanligvis i eldre e. Alt for hjemmefiksere til proffe. Husk å følge bruksanvisningen for utstyret, og vær sikker på at det er riktig montert. Når dere kjøper barnesete anbefaler vi å ta med barn og bil til butikken.

Da får dere prøvd om det passer barn og bil. Ofte stilte spørsmål om sikring av barn i . Nede ved pedalene så er det en boks med mange sikringer. Det er påbudt å sikre barn i bil.


De har aldri vært rørt og skiftet, og tenkte at jeg skulle skifte de alle i dag (like greit å ta alle). Jeg har stk A (rød farge), stk 15A (blå) og stk 30A (blå). Er dette standard sikringer som jeg kan kjøpe på bensinstasjonen uten å tenke på at jeg .

Sikringer - HiFi montering - HiFi til din bil - Autoudstyr - kæmpe udvalg i biludstyr og biltilbehør - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen. Har en modell Nissan Sunny 1. LX hvorav den ene 10A sikringen ryker i et sett, ofte idet jeg starter bilen , men eller etter noen minutter. Den slår ut: Blinklys Ryggelys Skiltlys bak.


Batterilampen begynner å lyse. Klarer ikke finne feilen, har gått over . Hvis du skal sikre barna dine best mulig i bilen , bør du unngå disse vanlige tabbene. Halvparten av barn er mangelfullt sikret i bilen ! Her kan du lese hvordan du bruker barnestol og bilbelte riktig på barn.


At førere ikke sikrer sine barn og unge er alvorlig. Her er de vanligste tabbene ved sikring av barn i bil. Slik sikrer du barnet trygt i bilen.


Hva er viktig med barn i bil ? Hvilket sete til hvilken vekt? Her har vi oppsummert det viktigste. Europas førende leverandør af El, automation og kabler har et suverænt udvalg af Sikringer til biler.

Hurtig dag-til-dag levering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...