torsdag den 21. januar 2016

Stikkontakter med usb

LK Fuga stikkontakt med USB -lader. Stikkontakt 2-pol med jord med 5V USB -lader. Kan erstatte en eksisterende 1½ Modul stikkontakt.


USB strømforsyning anvendes til at oplade og strømforsyne apparater, som strømforsynes via USB (type A),f. USB udtaget kan ikke benyttes til .

Køb FUGA STIKKONTAKT MED USB OG JORD online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Denne stikkontakt fra LK med USB lader er indbegrebet af fremtidens bolig. Stort set alle vores elektriske apparater har i dag mulighed for opladning via USB stik.


Vores behov for at være trådløse og mobile gør, at vi hele tiden . Sammenlign priser og læs anmeldelser af fuga stikkontakt El-Artikler. Klik her og find den bedste pris nu! Kan bruges til opladning af mobil, tablet og lignende.

Beregnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning og til isætning forfra, dåse for blankmur, dåse til lette skillevægge samt på underlag og panelunderlag. Her finder du Harald Nyborgs brede udvalg af billige stikkontakter. Du finder blandt andet den enkelte kontakt med afbryder og den dobbelte kontakt med afbrydere.


Du kan også se nærmere på stikkontakten med afbryder og jord samt stikkontakten med USB – du kan bruge sidstnævnte til opladning af mobil og lignende. Oplad dine USB enheder i væggen. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Salg af VVS produkter på nettet! Men tag en dyb indånding.


Løsningen er her allerede, og den er tæt på at være genial: stikkontakten med indbygget USB. Sæt dit USB ladekabel direkte ind i stikkontaktens USB stikudtag. Et alternativ til dockingstationer og løse opladere, til de mange gadgets, telefoner og tablets der oplades via USB , er at få installeret opladere i væggen istedet.


Der findes allerede kombinerede stikkontakter med en USB -udgang i det retangulære format, og nu er Schneider Electric udkommet med et nyt . Så kom den endelig, stikkontakten som er fuldstændig automatisk, med Led lys i toppen – til alle Jer som vil have noget naboen med sikkerhed ikke har – Til alle Jer som ønsker noget særligt i køkkenet. Jeg skal have nye stikkontakter på værelset, og jeg har engang hørt, at man kan få usb - stikkontakter i USA, men er aldrig stødt på dem her i Danmark. Det vil være genialt, da Gud og hvermand efterhånden lader telefon mv. Tl spørgsmålet: er der nogen, som er stødt på disse stikkontakter med.


Gjør ladingen enklere med Namrons nye nedfellbare stikkkontakt med 4A USB og 1X16A stikkontakt.

Denne 16A stikkontakten har en patentert integrert 700mA USB lader som kan lade smarttelefoner, nettbrett, MPspillere etc. USB-ladere, man har alt på samme sted bestandig, og overfylte stikkontakter plugge i USB-kabelen. Den nye FUGA - den samme som aldrig før Du kender FUGA.


En klassiker i høj kvalitet og med stolte traditioner. Sådan bliver den ved med at være. Nu er den bare blevet endnu bedre: Optimerede dåser, justerbare tekniske rammer, fornyet minimalistisk design, fuld kompatibilitet med ældre indsatser og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...