fredag den 29. april 2016

Transducer montering

Det er alfa og omega, at transduceren sidder rigtigt. Men det er ikke altid helt let at montere den optimalt. Det handler denne artikel og de mange tegninger om! Det er transduceren, der sender lydsignalet til bunds og modtager det igen.


Det siger derfor sig selv, at denne del af ekkoloddet er såre vital . Undgå hvis det er muligt, da indvendig montering nedsætter ekkolodets funktion.

Er det nødvendigt med indvendig montering , kan du starte med at tage en plastpose med vand. Hold transduceren nede i vandet, flyt posen rundt i bunden til du får det bedste signal. Her monteres transduceren. Vi har købt nyt ekkolo da det gamle Apelco døde sidste sommer. Vi havde læst, at man kunne sætte transduceren på indersiden af (glasfiber-)skroget, støbt fast med enten epoxy eller silikone.


Det lød jo næsten for godt til at være sandt, men prøves skulle det, og silikone er jo ikke så permanent som . Men har nu prøvet at montere den med silicone på indersiden af skroget, men uden held. Så nu vil jeg hører om der er nogen af jer som har haft heldt med at monter en tranducer på indersiden af skroget, og hvordan i .

ActiveMenuChild= نسخة مخبأة مماثلة ترجم هذه الصفحة Til mindre motordrevede fartøjer vil man ofte vælge en hækmonteret transducer , til sejlskibe bør man vælge en transducer til gennemboring eller til indvendig montering , mens man til træskibe skal anvende en bronzetransducer. Matcher transducerens sendestyrke Fishfinderens? Sendestyrken i transduceren bør ikke. Transducer til montering gennem skroget.


Vigtige sikkerhedsoplysninger. Enheden skal installeres med mindst én af de medfølgende antirotationsbolte. Og når man læser i manuallen virker det s. Indvendig montering af transducer.


Montering af transducer uden brug. Se hvordan vi monterer en Airmar 175H transducer i WhyWorry. Ekkolod - indvendig montering af transducer. Der er forskellige metoder til hvordan du kan montere en transducer.


For mere information om foretrukne montering steder, kontakt skrog producenten. Samling og montering af transducer. Den bedste måde at installere denne transducer , er ved at samle delene først, uden at stramme skruerne, og holde beslaget fast på hækken, for at undersøge om transduceren kan indstilles vandret. Pres de to små plastskiver (”tandhjul”) ind i siderne på beslaget som vist på tegningen . Er der nogen her der har erfaring med montering af en transducer i en træbåd?


Garmin 8-pin GT15-IH transducer indvendig.

Virker det tilstrækkeligt? Hvis udstyret ikke installeres og vedligeholdes i . Men hvordan og hvor montere man sådan en. Da jeg sidste år købte mit Furuno lo havde jeg en snak med en af deres teknikere ang. Defor valgte jeg endnu en gang hækmontering, og den klarer normalt fint at holde følingen med bunden . Mange anvender i deres standardopsætning af elektronikken ombord en hækmonteret transducer.


En hækmonteret transducer er imidlertid mere udsat for ”støj” fra motor og slipstrøm (luft og overfladestøj”) fra bådens bund. Hvis du ønsker et optimalt setup, hvor du med større fart kan afsøge områder for fisk, kan løsningen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...