tirsdag den 20. december 2016

Leverandørbrugsanvisning (sikkerhedsdatablad) og teknisk datablad for stoffer og materialer

Den kan udarbejdes på baggrund af oplysningerne i leverandørbrugsanvisningen og eventuelle tekniske datablade. Hvis et stof eller materiale . Særlige oplysninger i en. Se hvilke biblioteker der har materialet. Alle virksomheder som sælger eller importerer kemiske produkter skal samtidig levere et punkters sikkerhedsdatablad på nationalt sprog.


Leverandørbrugsanvisning ( sikkerhedsdatablad) og teknisk datablad for stoffer og materialer.

Det kaldes også en leverandør-brugsanvisning. Den skal normalt leveres på papir, men kan også sendes som en fil direkte til modtageren. Det er ikke tilstrækkeligt, at leverandøren blot henviser til, at I kan hente brugsanvisningen på en hjemmeside. Bekendtgørelse om listen over farlige stoffer. Grænseværdier for stoffer og materialer , C. Hvad er en brugsanvisning?


Arbejdsgiverens arbejdspladsbrugsanvisninger. Hvilke regler gælder om leverandørbrugsanvisninger ? Dette materiale og andre udgivelser i regi af Industriens Branchearbejdsmiljøråd findes også i elektronisk.

I fremstillingsindustrien anvendes mange forskellige stoffer og materialer. Korrekt brug af kemikalier, farlige stoffer og materialer. Fra branchevejledning om fysisk arbejdsmiljø for teknisk servicepersonale på skoler og uddannelsesin.


Leverandøren af produkter eller stoffer med klassificerede stoffer i over , er ansvarlig for at medsende et sikkerhedsdatablad , også kaldet et teknisk datablad. Leverandører, herunder fremstillere og importører, skal udarbejde en leverandørbrugsanvisning på dansk for farlige stoffer og materialer. Brand- og eksplosionsfare . Le- verandøren skal kunne tilvejebringe sik- kerhedsdatabladet omgående og data - bladet skal være på dansk. ReaCh, er under udarbejdelse.


Når data er tilgængelige, vil de blive integreret i sikkerhedsdatabladet. Tætningsmasser og klæbestoffer. Detaljer om leverandør af. Karakteristiske egenskaber. Silikonepolymer og filler.


Der er ingen supplerende indholdsstoffer tilstede, som efter . Relevante identificerede anvendelser af stoffet eller blandingen samt anvendelser, der frarådes: Engangs-rengøringsklud imprægneret med sæbeopløsning og anvendes til rengøring af overflader. Miljøstyrelsens bekendtgørelse om klassificering, emballering, mærkning, salg og opbevaring af kemiske stoffer og produkter nr. Blanding på basis af: polyol, fyldstoffer, pigmenter, additiver.


Farlige indholdsstoffer (GHS).

PR-nummer: Ikke anmeldelsespligtig. Erstatter den: Anvendelse: Leverandør: Industrial Lubricants ApS. Dette sikkerhedsdatablad er udarbejdet for Danmark.


Varemærke for The Dow Chemical Company (Dow) eller datterselskab af Dow. Sikkerhedsdatablad i henhold til Forordning (EU)nr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...