onsdag den 21. december 2016

Rack kabin u nedir

Rack kabin sistemi düzenlenirken U ile karşılanan bir ölçü birimine dikkat edilir ve rack kabin aksesuarları, değişik U değerlerine sahiptir. Rack kabinet , ofis ya da evlerde kullanılan bilgisayar sistemlerinin düzenini ve güvenliğini sağlayan kasalara verilen isim. Bazı sunucu ve switch gibi çeşitli ekipmanlar rafa monte ( rack mount) edilecek tipte üretilir.


Bu cihazlar için tasarlanmış kabin ve raf sistemleri mevcuttur. U birimi bir rafın yüksekliğini ifade eder ve 1U = dir. Rafa monte switch, sunucu, patch panel, .

Stok No, U ( 1U=4mm), h İç Yükseklik (mm), H Dış Yükseklik (mm), Ağırlık (Kg). FORM 7U 5DUVAR TİPİ KABİNİ , 31 37 16 . Stok No, U (1U=4mm), h İç Yükseklik (mm), H Dış Yükseklik (mm), Ağırlık ( Kg). Rack ” kabinlere monte edilebilen cihaz ve serverlara “ rack ” server denir. Rack tipindeki sunucular, normal bilgisayarlardan (tower) farklı olarak basık ve ince yapıda olurlar. Bir rack cihazın yüksekliğini belirtirken 1U, 2U, 4U ya da 1RU, 2RU, 4RU gibi tabirler kullanılır.


U 800X8DİKİLİ TİP KABİNET. Dikey eksende yatay patch kablolarının geçmesi için delik vardır.

Bu anlamda, hem fiziksel, hem donanımsal açıdan kullanıcılara avantaj sağlayan ürünler arasında yer alırlar. Gerek teknoloji, gerekse tasarım yönüyle en uygun çözümü sunan modeller rack kabinetler olup, bu ürünler özellikle bilişim sektöründe yaygın bir kulanım alanına sahiptir. Kabinetler, farklı boyut . Rack kabin adını verdiğimiz kabinetler dünya standartlarınca inç olarak belirleyen rack kabin ölçülerine sahiptir. Bu boyutlarda ya da daha küçük ölçülerde her türden cihazın sığabilmesi için bu standart . Rack mount gibi kabinlerde (raf tipi kabin , sunucular yatay olarak kızaklı bir mekanizma ile yerleştirilir.) form faktör birimidir. Yani, yatay olarak dizayn edilmiş bir sunucunun yüksekliği 2u denebilir.


Favorilerime Ekle Favorilerimde. Mining Rig Madenci Sistem Hazır, Diğer. IP PDU Otomatik Transfer Anahtarı Dominion PX Rack kabin tipi 1U PDU Dell 230V AC 16A-32A PDU Liebert Yük Paylaşım Özelliği Intelligent PDU Detaylı Bilgiler. IP PDU Statik Transfer Anahtarı Dominion PX Rack kabin tipi 2U PDU Dell . Bizler provis bilişim olarak kritik olan sistem odası ve kabinetlerde neyin nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz, bu denli hassas çalışmalar bizim uzmanlık alanımızdır.


Bilindiği üzere dünyamız, her geçen gün insanıyla birlikte kendini aşmakta, bu yükselişin en yakın takipçisi ve en büyük pay elbette ki teknolojidedir. Teknolojik sistemlerin yükselişi, insanlığa daha rahat ve güvenli bir yaşam sunmayı hedeflemektedir, bu düzeyde baktığımızda bu kolaylığı bize sağlayan .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...