mandag den 8. maj 2017

Glykolmåler

Instrumenter for å måle blant annet frostvæskens frysepunkt. Optisk konsentrasjonsmåler for glykol og etanol. Måler frost- og spylevæske, samt batterisyre. Fernox Refractometer glykolmåler.


Antifrost testinstrument. Testinstrument for frostvæske med justerbart okular.

Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Laget i metall med grep i gummi. Pipette til oppsuging av væske og skrutrekker til kalibrering følger med. Denne modellen kan brukes til å måle frysepunktet for enten propylen eller etylenglykolbaserte kjølesystemer. Det kan også brukes til å kontrollere styrken av elektrolyttoppløsnings batterier.


Dette presisjonsinstrumentet har optikk av høy kvalitet med ultralett fokusering. Den venstre kolonnen er grået ut da dette er Fahrenheit) Tester jeg med rent van. Det kan du gjøre med en glykolmåler som du finner hos de fleste bensinstasjoner.

Når det gjelder drivstoff, så er det litt avhengig av hvor motorsykkelen står parkert over lengre tid. Hvis det er skiftende temperatur, anbefales det å toppfylle bensintanken for å motvirke eventuell kondens og starttrøbbel til våren. Vores nummerpladesystem sikrer, at du får de reservedele, der passer til netop din bil. Vores indkøbere er konstant på jagt efter bedste reservedel til prisen – derfor tilbyder thansen.


Med denne kan du enkelt og presist måle hvor mye kulde forskjellige væsker tåler. Som for eksempel frost- og spylervæske. Du kan også måle batterisyre i bilbatteriene (ikke vedlikeholdsfrie).


Testområde: Batterysyre: 1. Ethylene glycol℃: -5(1 )~-60(6 ). Propylene glycol℃: -5(1 )~-50( 6 ). Bestill glykol hos Swedol AB - Størst utvalg med rask kundeservice. En enklere måte å handle. Sjekk med en glykolmåler at riktig temperatur oppnås. Start motoren og kjør gjennom glykolblandingen.


Stopp så snart den tar slutt. Rens eventuelt sjøvannsfilter. På ferskvannskjølte motorer konserveres den vannkjølte delen på samme måte som sjøvannskjølte.

Sjekk oljenivået på nytt, siden oljen nå har . Dispensertastatur RF-PTB. Standard oljemåler RF-PTB. Tilbehør til dette produktet 1. Antenne med magnetføtter.


Det kan du få målt på en bensinstasjon eller selv med en glykolmåler som sjekker hvor mye kjølevesken tåler. Et godt batteri tar deg langt og sørger for at du vil få start selv i mange minusgrader. Bytting av olje, samt skifte drivstoff filter og ha gode bremser og dekk for et variert vinterføre. Noen bensinstasjoner har glykol måler som lånes ut,Ellers så har vel biltema og selge for en billig penge.


Det viktigste er at bilen er godt nok ventilert. Bruk en glykolmåler , evt. Stillestående luft holder godt på fuktigheten, og kan forårsake muggdannelser. Strøm Det er alltid en diskusjon om hva som er . Kontroller frysepunktet på det interne kølesystems kølervæske med en glykolmåler og fyld på efter behov.


Kølervæskeblandingen mister de korrosionsbeskyttende egenskaber efter hånden, og bør skiftes ud mindst hvert andet år. Konserver den saltvandskølede del af systemet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...