torsdag den 27. juli 2017

Gammel kraftstik

Virker 1 som det skal. Andet, Elartikler, udendørs stikkontakt, indendørs stikkontakt, stk. Altid stort udvalg i stikpropper og elartikler hos Harald Nyborg.


Men kmpressoren har det gl kraftstik (ben) og i huset har vi kun det nye(ben). Du kan sagtens lave en omformer fra gammel flad kraftstik til nyt CEE stik.

HUSK for GUDS skyld at måle efter på nullen, og at den sidder PRÆCIST hvor den skal. Tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler til. Jeg skal til at montere kraftstik og stikkontakter.


Denne udgave med fire i stedet for fem ben er sjældent brugt i Danmark, da der ikke er ben nok til både faser, nul og beskyttelsesleder. Kraftstik - hvor meget effekt? Hvis man zoomer nok ind på billedet, kan man se . Her er mange forskellige nye og brugte elartikler til salg.

Se annoncerne med kabler, spots og elpaneler her. A Stikprop 5Pol slagfast. A Forlængerled 5Pol slagfast. Løst dæksel for LK Komfurudtag. Det gamle stik er mærket (fra venstre mod højre) med: N - L- Jord - L- L3.


Forskellige stikkontakter med dansk flerpolet system eller det som nogen kalder komfurstik. Er der i en gammel ejendom KUN een fase inde, så går det sikkert ikke særligt godt ;). Er et sikker på at der er kraft et sted i lejligheder. Som en bruger skriver om ikke andet til ovn eller kogeplade. Og hvis ikke der så er det måske lavet . Sålænge vi ikke snakker om en ovn så er faserækkefølge ligegyldigt.


ThistedBlev lagt ind på siden. Ja, blæsermotoren i en varmluftovn er . Rø med fasevender, 3volt med jord. KRAFTSTIK FASEVENDER CEE-380V-16A.

Stødsikker, 5-polet, diameter: mm. Og så kom jeg til at tænke på: Kan man bare sætte den til alle røde kraftstik , eller er der noget man skal tage hensyn til? Og så, hvor meget strøm kan der MAKS . Endnu er der ro på havefronten, men når foråret inden længe viser sig fra den lune side, kommer der gang i aktiviteterne.


Fræseren slæbes u så jorden kan vendes, motorsaven trækkes frem, og der beskæres på livet løs. Når beskæringen er færdig, køres det hele gennem kompostkværnen, men fælles .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...