torsdag den 27. juli 2017

Ups levering fuldmagt

Efter det tredje leveringsforsøg vil din pakke muligvis blive returneret til speditøren. Forsendelser, der ikke behøver en underskrift, kan afleveres på et sikkert ste der efter chaufførens vurdering er ude af syne og i sikkerhed. Der er ikke længere grund til at tage fri fra arbejde, ændre planer eller blive hjemme for en pakke.


Få meldinger om estimeret levering og forløb. Indstil feriepauser, skift leveringsadresse, eller stop . Er det muligt at ligge en fuldmagt til kureren, så han kan ligge den et bestemt sted på adressen?

Da jeg vidste at jeg ikke ville være hjemme ved 2. Det må andre heller ikke uden at du skriver en fuldmagt til dem, hvorpå der står, hvor pakken skal afleveres, det kan være en nabo, men altså også udenfor din dør. De eneste, der ikke gør det er Post. Dem kan man ikke give en fuldmagt til den slags. Aflevering til andre end modtageren uden fuldmagt fra modtager?


UPS må ikke stille pakker. Kan jeg lave en hjemmelavet fuldmagt hvor jeg underskriver at pakken er modtaget, og de bare kan smide den på trappen?

Enten er den aldrig leveret eller også har de bare smidt pakken uden for døren i boligblokken og så er der en eller anden der har snuppet den. Du skal hænge fuldmagten udvendigt og så tæt på din hoveddør som muligt, så den er tilgængelig og synlig for GLS chaufføren. Vi tager fuldmagten med retur til GLS som kvittering for levering af din pakke.


Jeg giver hermed GLS lov til at stille pakkenr. For folk der ønsker at afhente og indlevere pakker på et pålideligt sted. Det her har du brug for at vide: Stederne er håndplukkede på baggrund af pålidelighe. Viser alle placeringer, som accepterer pakker med . En anden presset branche er levering af pakker.


Her stiller mange selskaber nu pakken udenfor døren. Som reglerne er nu, er det kun Post Danmark, der skal sørge for, at den de afleverer pakken til, har fået fuldmagt fra modtageren til at modtage pakken. Vi så gerne, at alle firmaer blev forpligtet til det . Som I nok kan huske, blev den oprindelige uge aflyst, da en askesky fra Island blokerede alle flyafgange. Bravo Tours gav os mulighed for at afvikle Vandreugen i uge 46.


Oprindeligt var der tilmeldt 1deltagere, men den nye tur blev kun . Omkring levering ved jeg faktisk ikke hvad de gør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...