onsdag den 30. august 2017

Håndkikkert med afstandsmåler brugt

Køb og salg af Kikkert i jagtudstyr på DBA. Gode tilbud på nyt og brugt jagtudstyr og billige priser på Kikkert til salg på DBA. Leicas topmodel med effektiv integreret laser- afstandsmåler ud til 1. Lynhurig afstandsmåling på kun sekunder.


Kikkerten har kompakt design med kikkerthus i aluminium og med stødabsorberende gummiarmering, sublim . Kraftig høvlet trykimprægneret fyr, varmgalvaniserede bolte og climate Gskruer.

God siddekomfort og med anlægsplade, hvor der er god plads til riffel, kikkert , afstandsmåler mm. Stabil, sikker og holdbar, sikres med lægtekryds ved opsætning og dermed 1 væltesikret. Udført af ualmindelig kraftig . Super fin sb 3-12x5 Kanon lækker Smith og Bender 3-12xkikkert med Asigte noget af det bedste og solide kikkert der er lavet til dato som har bedrer lys. Afstandsmåler , Rigtig fin rangefinder af mærket Fontaine sælges.


Køb håndkikkert billig hos Korsholm. Vi kan levere håndkikkerter til natjagt, dansk jagt, safari samt almindelig allround jagt. Så står du og mangler en håndkikkert er du kommet til rigtige jagtbutik.

Gyro ophængt x kikkert - vær opmærksom på garantibetingelserne - år - begrænset på gyroen. Leica Geovid HD håndkikkert med afstandsmåler til salg online. Kæmpe udvalg af brugte kikkerter fra Zeiss, Swarowski, SB, Leica, Meopta, Optic Science, Leupold og Minox. Fragtfrit leveret ved køb over 500.


Zeiss Diarange 5-10xafstandsmåler. Brugt kikkert : Med lys og afstandsmåler. Kom til og købe en brugt Geovid i stedet for ! Super Swarovski håndkikkert med god lysfølsomhed sælges på grund af køb af ny ( samme med afstandsmåler indbygget) EL10xvejer kun ca. Valg af håndkikkert og afstandsmåler til jagt er også afhængig af, hvad man skal bruge sin jagtoptik til.


Swarovski, Steiner og Kahles, der findes i flere udgaver og prisklasser alt efter den enkelte jægers behov for håndkikkert til netop hans form for jagt. Brugt men velholdt, med god forstørrelse. Hvad enten det er riffelkikkert, håndkikkert eller afstandsmåler , du står og mangler, så vil vi kunne guide dig til det rigtige køb, når du står og skal bruge det bedste inden for optik.


Hvis du søger noget i den mere prisvenlige ende af skalaen, så har vi også et fint udvalg af brugt optik til en fornuftig pris. Håndkikkerter i mange forskellige modeller. Jeg synes det er smart at have en afstandsmåler indbygget i håndkikkerten da jeg så ikke skal købe både kikkert og måler.


Jeg er ikke speciel skånsom over. Til observation af råvildtet . Pamhule Jagt og Buegrej fører en bred vifte af kikkerter fra kendte kvalitetsmærker.

Jeg har selv en Swarowski EL 5x4 som jeg er meget glad for, det er helt klart den bedste kikkert jeg nogensinde har haft (og har prøvet). Der er altså noget lurrent ved at skulle købe denne model BRUGT. Der må være noget galt med kikkerten.


Hvis det var den samme i størrelsen: 10x4 der var til salg . Legendarisk afstandsmåler. Kikkert og afstandsmåler - den nye Geovid R giver dig begge dele i ét produkt. En håndkikkert med sublim optik, lavet til at blive brugt kombineret med en ekstremt præcis afstandsmåler med ballistisk hjælpefunktion.


Super lysstærk, knivskarp gengivelse med høj kontrast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...