onsdag den 30. august 2017

Ifm ryomgård

Multihallen - Se mere her. Klik her for at læse hele nyheden. Her vil du blive opdateret med billeder, nyt fra trænerne og hvad der ellers sker i vores forening.


I IFM Fodbold er fodbold er for alle størrelser og alle aldre. Har du lyst til at spille bold med os, er du meget velkommen til at besøge vores hjemmeside. Du kan også kontakte vores formand eller en af vores trænere for at få flere oplysninger.

OBS: Lidt andre træningstider fra 2. HUSK - alle nye må prøve gange gratis, inden de beslutter sig ;). Trænere: Charlotte, Jens Peter og Anni. Det er planlagt og udviklet af IFM (Idrætsforeningen Midtdjurs).


Dette Fritidscenter bliver . IFM Gymnastik, Ryomgård , Denmark. IFM fritidscenter i Ryomgård. Et fritidscenter med tilhørende fitnesscenter, cafe samt mulighed for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder, . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

IFM Fitness i Ryomgård , anmeldelser skrevet af rigtige mennesker. Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så cool i Ryomgård og omegn. Viking, Allingåbro Stadion, 0-5. Foreninger: Program spillested.


I år har IFM haft hold med børn ned til et år, og de ældste er godt på vej i teenageårene - flere har gået til gymnastik i mange år, og også i år vil IFM uddele flere fem- og ti-års nåle til de flittige gymnaster. T-shirt farve - vil tage . Sommer er ensbetydende med deltagelse i diverse turneringer og stævner. Simonsen, Niels Erik Johansen og Bjarne Sørensen er i pulje med IFM Ryomgård , Vennerne og SMIFF 3. Hold med Else Larsen, . Adresseavisen Stor interesse for at være med til at udvikle IFM Fire grupper er nu nedsat i arbejdet med et skabe nye rammer for at udvikle IF Midtdjurs.


Nyt byggeri i Ryomgård er snart klar på tegnebrættet Af Martin Schultz RYOMGÅRD Vi har sat en proces i gang, og de. Tirsdag aften møder AGF et udvalgt Djursland-hold i en showkamp på Ryomgård Stadion. Jægerforfundet har ansøgt om dispensation vedr.


Ryomgaard – Kiwi gamle parkeringsplads ved Stationen i Ryomgård Kl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...