tirsdag den 26. december 2017

Avbruddsfri strømforsyning

En UPS (Uninterruptible Power Supply – avbruddsfri strømforsyning ) er egentlig et stort batteri som kobles til mellom stikkontakten og apparater som skal aldri bli påvirket av strømbrudd. Den gjør at for eksempel en stasjonær datamaskin eller en Nas fortsetter å fungere selv om alt annet i hjemmet uten . Hensikten er å sikre at viktig utstyr ikke mister strømmen hvis strømnettet faller ut, samt å filtrere . Eaton er en ledende leverandør av backup-strøm (UPS), avbruddsfri strømforsyning. Eaton sine UPSer er av høy kvalitet og designet for å levere backup-strøm til alt fra stasjonære PCer til store datasentre.

For å hjelpe deg å finne den riktige løsningen, deler vi våre løsninger for backup-strøm i fire . Alt fra rene strømforsyninger pillows for side sleepers til din-skinne monterbare DC-UPS løsninger . Avbruddsfri strømforsyning - UPS. UPS systemer er viktige og må levere driftsikker back-up. GNB tilbyr pålitelige batteri serier i både VRLA og friventilert utførelse, spesielt utviklet for de høye strømkrav.


UPS skiller seg fra tradisjonelle sikringstiltak som bruk av nødaggregater, ved at den nærmest momentant trår i kraft når den ordinære . UPSens hensikt er å skaffe den nødvendige krafttilførsel til datautstyret dersom nettilførselen svikter. Når denne strømtilførselen svikter vil sensorer i UPSen føle dette og la batterier overta tilførselen av .

Vår vedlikeholdsfrie buffermodul anbefales for håndtering av korte avbrudd opp til flere hundre ms og har en levetid på opptil ti år, avhengig av applikasjonen. Lengre strømbrudd kan løses med vår UPS-kraftforsyningsenhet, kombinert med en batterimodul. En avbruddsfri strømforsyning ( UPS ) fungerer som essensielle elektrisk backup , slik at viktig utstyr kjører fremdeles under strømbrudd. Når strømmen er borte , slår UPS automatisk til batteriet sitt. Noen elektriske eller elektroniske enheter som er koblet til UPS fortsette å arbeide uten problem.


Datamaskiner , sikkerhet og . Informerer til enhver tid om batterimodulens ladestatus, resterende virketid og batteriets levetid og øker dermed anleggets tilgjengelighet. Finn riktig system for din avbruddsfrie strømforsyning i automatikkskapet. Fra APC, en del av Schneider Electric, lanseres nye avbruddsfrie strømforsyningssystemer (UPS) for serverrom og nettverk.


De nye UPS-ene har en effektivitetsgrad på over prosent og skal kunne bidra til en effektiv, økonomisk og sikker energiforsyning. Systemene tilhører APCs Smart-UPS serie og har . Takket være IQ-teknologien sørger avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) fra Phoenix Contact for første gang for 1prosent forsyningssikkerhet ved strømbrud meldes det. Med de tidligere UPS-løsningene stilles buffertiden inn manuelt, og batteriets faktiske kapasitet er ikke kjent.


UPS – avbruddsfri strømforsyning. Batterikapasiteten blir . Generelt beskytter UPS IT-utstyr fra problemer som kan oppstå på nettet. I utgangspunktet utfører en UPS tre grunnleggende funksjoner: .

Regelverk, risikovurdering og praktiske løsninger. UPS- avbruddsfri strømforsyning. Robuste og funksjonelle nødstrømstavler. Svenn Carlsen, EATON power Quality.


En enhet for avbruddsfri strømforsyning (UPS) er en kilde for vekselstrøm hvis hovedstrømmen svikter. Vanligvis har en UPS en definert virketid. I tillegg til å gi beskyttelse mot strømbrudd vil UPS også beskytte utstyret mot strømfeil.


Powerwares nye inndeling av produktene i tre ulike klasser gjør det enklere å velge riktig UPS. Inndelingen er foretatt etter hvor mange nettforstyrrelser de respektive UPS beskytter mot. Glosbe, online ordbok, gratis.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...