fredag den 29. december 2017

Få lavet printplade

Printkort til prototype- og serieproduktion. Få overblik og administrér dine printkort hos Elprint via Macaos Enterprise. Effektiv og sikker handel.


Du får fra start til slut glæde af vores erfaring og rådgivning, når du skal have lavet et nyt printkortdesign. Vi guider dig ved både design og .

Elektronik: Design og fremstilling af printplade. Jeg har et lille kredsløb, som jeg gerne vil have lavet et print til. Jeg vil derfor høre hvilket software der kan anbefales til en nybegynder, til at designe dette. Det skal helst være gratis, og kunne gemmes i et format der kan benyttes til at få printet fremstillet.


Så skal du til at holde konfirmation her i foråret, er det en god ide at begynde allerede nu at tænke på, at få lavet indbydelserne og få dem sendt ud. Der kan være mange fordele ved at få lavet en printplade specielt til din virksomhed. Først og fremmest bliver det muligt for jer at få lavet printpladen præcis, som I gerne vil have den.


Virksomheden Elprint har stor erfaring med at lave printkort, der er lavet præcis til jeres virksomhed.

Det kan også være, at du skal have lavet flere af disse printkort og det kan vi også hjælpe med. Ofte kommer kunder og skal have foretaget en prototype og når vi så har lavet den, så finder de ud af, at det fungerer så godt, at de ønsker at få lavet en hel serie af lige nøjagtigt den printplade , som vi lavede . Kaustisksoda kan købes ved matas. NaOH) Jernchlorid kan købes i de fleste elektronik foretninger og ved matas.


FeCl3) Finætskrystal og fortindings pulver købes i nogle få elektronik foretninger. Disse remedier skal bruges til selve fremstilling af printet til . Oprindeligt blev alle kredsløb på en printplade lavet med through-hole- teknikken: De steder hvor en bane skal have kontakt med en tilledning på en. I forbindelse med min HTPC er jeg igang med at laver et antipop kredsløb DER VIRKER.


Så spørgsmålet er: Er der nogen der kender et billigt sted hvor man kan få lavet PCB i få antal (proto-type fremstilling). Det er dog også en rimelig alternativ metode, men den skulle efter sigende virke. Jeg har ikke prøvet andet end tegne-metoden og synes det er noget lort.


Er der et sted i Danmark hvor man kan få lavet rigtige printplader? Hvor man sender dem en tegning, og så får man det tilbage hvor det så er lavet professionelt osv. Eller kan man bestille noget til en god pris i udlandet? Derefter at få lavet en elektrisk forbindelse. Dette kræver at man har den rette temperatur og en god.


Lodning af komponent på printplade.

Afrensning af loddeø på printplade. Hvilken af disse metoder giver det bedste resultat, og kræver en af metoderne ( eller begge) en bestemt slags printplade ? Ideen var blevet testet og virkede, de manglede dog at få lavet en pæn kasse og en mere kompakt timer end de tidligere elever havde lavet som eksamensprojekt. Jeg har tidligere lavet print efter fotopapirmetoden og har anskaffet mig et gammeldags strygejern. Og nummeret er vigtigt, for netop med denne produktion er det muligt med passende iblødsætning at få fjernet bagsiden uden at beskadige selve trykket.


Skiller (forsigtigt) fedtpapiret og printplade ad. Så er min elskede og godt slidte 1x migatronic svejser brændt sammen. Hvor får man en ny printplade billigt ? Forslag og gode ideer modtages hurtigst muligt.


Specialbutikken eller lign. Makey Makey er baseret på en printplade med en ATMega32umikrocontroller, der kører Arduino Leonardo firmware. Få de daglige nyheder fra Versionog Ingeniøren. Når man skal tegne baner på en printplade , hvad er det så for en pen man kan bruge?


Men hvis jeg smækker et ordentlig lag sprittus på (hvis man kan det) så tror i godt jeg kan klare mig med det? John tog gummigulvmåtterne. Mens James sloges med at få barnesædet ind bag i kopibilen, overførte Greg klapvognen og al ragelset fra bagagerummet. De er lavet til blive monteret på et print, hvor der er huller i printet til komponenterne.


Erække (mere om det senere), kan man blive nødt til at samle flere modstande sammen for få sin ønskede værdi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...