torsdag den 28. december 2017

Meks 300lr

Anvendes til dæmpning af 2V AC glødelamper eller lavvolt halogenlamper, når disse er forsynet fra en jernkerne-transformer. Hvis lysdæmperen overbelastes eller kortsluttes . Sammenlign priser og læs anmeldelser af lk fuga lysdæmper mek s 300lr El- Artikler. Klik her og find den bedste pris nu!


Dog kan denne kun kører med LED som er testet til at kunne kører . LK producerer også andre typer skydedæmpere til LE men vores foretrukne model er denne MEK - S 300LR.

Lysdæmperen kan problemfrit dæmpe LED pærerne ned til ca. Ikke alle lyskilder der er dæmpbarer, virker på danske produkter, men enkelte gange kan man få det til at virker ved at tilfører installatione en ohms belastning. Alternativt fås der på markedet forskellige former for dæmpnings stabilisatorer, som kan afhjælpe . Vi fandt desværre ikke det produkt du ledte efter. Vi har forsøgt at finde et alternativ herunder. Lauritz Knudsen (LK) er en virksomhed der producerer EL-artikler til det danske marked.


Hovedkontoret er placeret i Ballerup, mens produktionen af komponenterne foregår på en fabrik i det nordlige Ringsted. Elektriciteten var netop begyndt at blive . Danmarks bedste kundeservice.

Find den billigste forhandler og bestil i dag. Helt almindelig skydelysdæmper som passer i alle OPUSunderlag, forfradåser og indmuringsdåser. Denne model MEK - S 300LR er til max 300W glødepærer eller 300W jernkerne transformator. OBS: Husk at bestille ramme særskilt.


Joee, men det var jo netop den vejledning jeg var usikker på - vejledningen er vedlagt i pakken. Nu viste det sig rent faktisk, at lysdæmperen var defekt - jeg har byttet den idag, og nu virker alt efter hensigten. Mvh Jørgen - som takker for hjælpen til jer alle. Hej alleFørste spg:Jeg vil gerne udskifte en gammel kroneafbryder ( dobbeltafbryder) med en LK FUGA MEK - S 300LR (skydedæmper med afbryder) så jeg kan.


LK afdækningssæt til skydelysdæmper i Fuga serien. Sættet passer til modellerne MEK - S 300LR og 300CR lysegrå. Brug dem hvis du synes at de gamle er slidte og trænger til udskiftning, eller du ønsker at skifte farven på din nuværende lysdæmper.


De er nemme selv at klikke på. Producent: LK Design: Fuga Beskrivelse: . Er vi ikke enige om at denne lysdæmper også kan bruges på ganske almindelige glødelamper uden nogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...