fredag den 22. december 2017

Hvad er ntc modstand

NTC - modstand , (1. led fork.f. eng. negative temperature coefficient), elektrisk modstan hvis modstandsværdi aftager med voksende temperatur. Sædvanlige modstande har positiv temperaturkoefficient, dvs. En termistor er en type af modstand hvor modstanden ændrer sig med temperaturen.


Denne egenskab gør termistoren velegnet til at måle temperatur. Hvad er en PTC modstand ?

Jeg er en dreng som sidder og kigger lidt rundt på denne meget gode side. PTC-modstande, men er der nogen der kan forklare helt præcis hvordan og hvad det egentlig er? Jeg er igang medt et teknologi projekt på HTX, jeg er igang med at lave en termostatstyring.


Jeg har lavet hvordan den skl virke med en IC osv. Hej, jeg ved godt den her opgave har været oppe at vende flere gange, men jeg tager den op igen, fordi jeg ikke føler svarene på de andre tråde klarede problemet. Opgaven lyder: En NTC - modstand er en komponent, hvis.


Man siger, at en PTC-modstand har en Positive.

Hvordan ser en NTC-modstands symbol ud? Temperature Coefficient ( koefficient). Klik i firkanterne ud for det rigtige symbol og ud for den rigtige modstandsværdi, og klik derefter. Thermistorer er designet til at ændre modstanden meget mere efter temperaturen , og værdien er derfor nemmere at måle. Der er to typer thermistorer, NTC ( negativ temperatur coefficient) og PTC (positiv temperatur coefficient).


Typisk bruges NTC til temperaturmåling, og PTC til auto-reset sikringer - men . Der er her tale om en speciel Platin- modstand , som udmærker sig ved at have en modstandsværdi på 1Ohm ved 0°C. Modstanden stiger eller falder derefter. Radiation” er, og hvad vi kan forstå ud fra det. NTC eller PTC følere er ofte mærket med deres OHM´ske værdi F. Vender vi os mod de materialer hvis modstand aftager med voksende temperatur , dvs. NTCère, følger at α må være negativ, men derudover sker der også det, . Der findes desuden forskellige typer termistorer, bl.


PTC(positiv temperatur koefficient) og NTC (negativ temperatur koefficient). NTC modstande er ikke lineære. Som navnet antyder er forskellen den, at en PTC termistor øger sin modstand når temperaturen øges, mens en NTC termistor sænker sin modstand når temperaturen øges.

NTC MODSTAND OHM - køb online på EL-SUPPLY ELEKTRONIK. Udstilling - Shenzhen PakHeng. NTC står for Negativ temperaturkoefficient.


NTC termistorer er modstande med en negativ temperaturkoefficient, hvilket betyder, at modstanden falder med stigende temperatur. De anvendes primært som resistive temperatursensorer og strømbegrænsende enheder. Materialet er en semiconductive keramik, som er fremstillet ved fuldt blanding, formning og sintring to eller flere slags metaloxider som . Forventet levering i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...