tirsdag den 16. januar 2018

Brugt 19 rackskab

Annoncer med Rackskab på DBA. Stort udvalg af Rackskab til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Stålskab med aftagelige front- og sidelåger. Uundværlig i ethvert studie eller øvelokale. Også muligt at stille mikser eller skærm ovenpå rackskabet.

Der er hjul under, så den er nem at flytte rundt med. Køb og salg af Rackskab i Andet hardware på DBA. Andet, rack, 42u højt, med kraftige hjul. Har været monteret een gang. Kabinet, Cubic, Perfekt, Computerskab, Rackskab , aldrig brugt (kun brugt som opbevaring af div ting) så i rigtig god stand.


Lås på døren - hylder Bredde:. Kan afhentes for 3kr - super billigt og derfor svare jeg ikke på spørgsmål. Rackskab, Rancase 22U, Fedt open-end rackskab fra Rancase med plads til units sælges.

BEMÆRK at rackskabet er bygget som en åben rack og uden låger. Derfor perfekt til studiet eller til øvelokalet. Rackskabet er monteret på solide industry-grade hjul med lås både for og bag. I venstre side er der monteret.


Spejlkugle Ø CM med Motor. Thon Rack Case 8U (flightcase) kr. Vi har haft følgende servere stående til test- og udviklingsprojekter i et par år nu, men de sidste mange måneder har de ikke været brugt og vi har derfor besluttet os for at sælge dem. Maskinerne er i fin stand og.


Vores store udvalg af rackskabe i professionel kvalitet sikrer dig den rigtige løsning til den rigtige pris. Alt fra store serverskabe. Beslag Hikvision som kan skrues fast på siden af f. På engelsk er det U eller det lidt mindre brugte RU.


Rackskab, Fedt open-end rackskab med plads til units sælges. Dj pulte anses delvist ok, i denne gruppe. Dvs pulte der bruges i pro udlejningsregi! Dette er ikke siden for instrumenter og baggear og studie gear.


Men udstyr der bruges på landevejen til ly lys, og av afvikling.

Danmarks bedste tilbu find den rigtige ” rackskab pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! Her finder du alt i serverskabe og rackskabe. Du prioriterer naturligvis sikkerneden omkring dine eller dit firmas servere højt. Derfor ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af serverskabe og rackskabe.


Retex rackskab , h55xb60xdcm. Kabinet, cubic, perfekt computerskab, rackskab , aldrig brugt (kun brugt som opbevaring af div ting) så i rigtig god stand. Tjaa, jeg nu brugt flere timer på at finde noget selv, og må give jer ret.


Utroligt at bare rackskabe skal være så dyre (en tom kasse med låge). Jeg kan godt forstå at de til professionel brug er dyre, men at der ikke findes noges billige noname er mig en gåde. Problemet er også at de normale kabinetter, . Nedenstående priser er enten ekskl.


DMX fra IMG Stageline sælges. Jeg leder efter et rack-skab som kan dæmpe lyden fra de servere som skal side i racket. Måske ender jeg selv med at skulle bygge et støjdæmpende rack-skab - men er her nogen som har erfaring med dette?


Nypriserne er grotesk høje, men det plejer at være meget nemt at finde et brugt på DBA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...