tirsdag den 16. januar 2018

Inverter med ren sinuskurve

Meget effektiv inverter med ren sinus kurve. Gir en jevn spenningskurve som sikrer sikker drift av elektriske apparater. Hvilke type inverter bør man ha om bord for å få 2volt.


Må en ha ren sinuskurve , eller kan man klare seg med modifisert sinuskurve. Utløsende overoppheting beskyttelse: fra ° C ± ° C.

LED for funksjonsovervåking. Inngangsspenning: 15-V. Velg en ren sinusinverter om utstyret setter høye krav til strømkvalitet (eks motorer og enkelte batteriladere). Phoenix leverer spenning med ren sinuskurve og kan drive alt spenningsfølsomt utstyr innenfor effektgrensene. Phoenixleverer spenning med ren sinuskurve og kan drive alt spenningsfølsomt utstyr innenfor effektgrensene.


De enhetene vi selger her gjør om vanlig 12V batteristrøm til 230V vanlig vekselstrøm. Har du tenkt å engros og kjøpe billig og nyeste mikro kontroll power inverter med ren sinuskurve solar inverter med høy kvalitet fra en profesjonell mikro kontroll power inverter med ren sinuskurve s selskapet og fabrikken? Det må du ha for å bruke 2volt utstyr i båten eller bobilen.

Tilkoblinger: volt DC fra batteriene for mm² kabel. Denne vekselretteren er kraftig nok til det meste og gir en helt ren 230VAC sinuskurve på utgangen slik at du kan benytte følsom elektronikk uten driftsproblemer. En del moderne høyteknologisk utstyr som brukes mobilt kan forstyrres under bruk som følge av feil på strømforsyningen. Dette gjelder for eksempel utstyr som TV, dekodere, PC osv. Disse krever ren vekselstrøm ( sinuskurve ) for å fungere perfekt.


For dårlig kvalitet på inverteren kan i verste fall ødelegge dyre . Det perfekte valget for deg som behøver både lader til batteribanken og ve. Egner seg til alle 220V-installasjoner, som for eksempel PC, TV, kaffetrakter, kjøleskap, microovn osv. Vår fabrikk tilbyr den beste engros med konkurransedyktig pris. Inverter med ren sinuskurve fra FINN.


Men det er ikke bare utgangseffekten som er viktig i valg av vekselretter, men også kvaliteten på den 2Volt spenningen man får ut: Modifisert eller ren. Watt ble først testet på et Ah- batteri, men vår inverter koblet fra med det samme, spenningen i batteriet falt rett til 1Volt. Også godt egnet for produkter med følsom elektronikk. PowersineLow er den minste serien av invertere som vi leverer med ren sinuskurve. Ren sinusinverter på 300W (maksbelastning 600W).


Sinus invertere brukes til utsyr som har høyt krav til strømkvalitet.

Da de fleste AC-belastninger er designet til at køre på en ren sinuskurve , kan den højere THD medføre fejlfunktion, overophedning og for tidlig produktsvigt. Vårt firma er en vellykket produsent og leverandør. Vi viet oss elektromekaniske og elektronikkindustrien mange år. Tilbyr utmerket service og konkurransedyktig pris for deg, vi venter . Den er stor og tung og er tydeligvis i høj kvalitet.


Bemærk at det er med ren sinuskurve. Startkapasiteten er 3 av konstant kapasitet. Ved lav eller feil volt, lortslutningsfare, for høy temperatur osv.


Ingen av disse burde ta noen skade av litt rufsete spenningskurve. Amatør som fikler med mangt og tror .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...