tirsdag den 16. januar 2018

Kabelcodering

Voorzie uw kabel of draad van een goed zichtbare kabelcodering om eventuele downtime te voorkomen. Kies uit wikkellabels, krimpkousen, kabel tags en meer! Onze labels, tags, krimpkousen en vlaggetjes stellen jou in staat om een heldere, duidelijke en duurzame codering te maken voor een groot aantal draad- en kabelmerkertoepassingen.


Wij bieden een uitgebreid gamma aan formaten en materialen. De zelflaminerende labels, krimpkousen .

Altec wikkellabels zorgen voor permanent blijvende codering. Het transparante deel van het wikkellabel lamineert meteen het bedrukte gedeelte. Uw codering blijft hierdoor beschermd onder de meest extreme omstandigheden.


Altec helpt u graag met kabelcodering en draadcodering of adercodering en biedt hier speciale oplossingen voor aan. Sleeves (krimpkousen), wikkellabels, vlaglabels, HCM en nog veel meer. Onze adviseurs staan u graag te woord.


De ader- en kabelcoderingen van Phoenix Contact worden op veel verschillende manieren toegepast: met uiteenlopende materialen of montagetechnieken. Van glasvezel tot kabel, Altec heeft voor elke draad- en kabeldiameter een passend label.

Voor glasvezel of dunne draad zijn er o. P- of T- model), maar ook wikkellabels (zelflaminerende labels) en krimpkousen (sleeves ). Voor UTP (CAT CAT …) worden meestal zelflaminerende kabellabels gebruikt,. Kabelcodering lost deze problemen op. Het graveren van een kabel label geeft een onuitwisbare markering en zorgt voor duidelijkheid. Wilt u nog meer overzicht om de kabels sneller te herkennen? Kies dan voor kabelcoderingen in verschillende kleuren.


De materiaalkeuze is afhankelijk van de omgeving. Nog geen producten bekeken. Mechashop specialist in landbouwtechniek. Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen die zelf onderhoud pleegt aan landbouwmachin.


Panelenbouwers hechten veel waarde aan een snelle, duurzame identificatie. Voeg toe aan vergelijking. Vertalingen kabelcodering NLEN. Voorbeeldzinnen met ` kabelcodering `.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Weidmüller voorziet de markt van oplossingen voor de elektrische aansluiting, de transmissie en conditionering van energie, signalen en data van industriële installaties. Van connectoren, terminals, behuizingen, overspanningsbeveiliging, relais en tools tot Industrial . De vlakke ST-ECO krimpkous voor industriële kabelcoderingen van Murrplastik is gemaakt van polyolefine en biedt uitstekende printresultaten bij thermisch transfers. Deze flexibele en sterke kabel codering en idenficatie labels zijn eenvoudig met tyraps aan een buis of kabel te bevestigen. De labels zijn UV-stabiel, halogeenvrij en te gebruiken in een temperatuur range van -tot 1graden celsius.


U kunt bestellen door ons een excellijst te mailen, waarna u een offerte ontvangt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...