onsdag den 26. september 2018

Hf fagpakke bioanalytiker

Uddannelsen som bioanalytiker varer 3½ år og foregår i henholdsvis Odense, Århus og København. En del af uddannelsen foregår på uddannelseslaboratorier , der er . Læs mere om Bioanalytiker enkeltfag og book din plads online. Med bestået fagpakke er du ikke efterfølgende garanteret optag på den videregående uddannelse.


Optagelse er betinget af, at du har en relevant . En HF fagpakke forbereder dig til uddannelsen med specifikke adgangsgivende HF fag og øger dine chancer for at blive optaget.

Hav mod til at gå forrest og tag springet 26. Festlig dimission og sommerafslutning på HF -enkeltfag, AVU, FVU og ordblindeundervisning 22. Så springer studenterne ud 20.


Velbesøgt velkomstmøde for kommende elever 19. Humanistisk fagpakke II, hvis du fx vil være Pædagog. Naturvidenskabelig fagpakke II, hvis du fx vil være Bioanalytiker.


Udover de generelle kompetencer ved en HF -eksamen bliver du. HF Sundhed er for dig, som ser en mulig fremtid i et job som f.

Vil du søge ind på uddannelse til bioanalytiker ? Vi gør dig klar til start med hf - enkeltfag på fjernundervisning. Du får de fag og niveauer, som gør dig klar til start på drømmestudiet. Særligt kendetegnende for VGHF´s profil på HF -uddannelsen er den anvendelsesorienterede tilgang til læringen.


På HF udbyder vi seks fagpakker, som hver især trækker linjer ud i virkeligheden uden for skolens rammer. Fælles for alle vores fagpakker er, at vi samarbejder med institutioner uden for gymnasiet, . HF skal du vælge din fagpakke. Uanset hvilken fagpakke du vælger, får du en række projektforløb og praktikforløb.


Sygeplejerske, laborant, bioanalytiker , farmakonom, fysioterapeut og meget mere. HF-fagpakker på Grenaa Gymnasium. Din HF - fagpakke vælger du i løbet af 1. C Giver dig mulighed for at læse videre til bl. På Health fagpakken arbejder man eksperimentelt, typisk med sin egen krop som udgangspunkt. Det er en oplagt mulighe hvis du vil arbejde med sundhe og f. Se her hvilke videregående uddannelser fagpakken giver adgang til.


Kombinér Matematik B og Biologi B eller Kemi B med Idræt C som dit kunstneriske fag på 1. En fagpakke er sammensat af enkeltfag. Psykologi C som dit valgfag på 2.

Nogle af pakkerne kan du vælge at tage som en del . Ved du allerede nu, at du vil være pædagog, sygeplejerske, ergoterapeut, bioanalytiker eller socialrådgiver, så er en af vores fagpakker måske noget for dig ? HF - fagpakke på 1½ år, som kvalificerer dig til at søge ind på uddannelse til fx pædagog, sygeplejerske eller socialrådgiver. Hvis du ikke har det niveau, der kræves i nogle af fagene, kan du tage dem på AVU samtidig me at du går her på HF i andre fag. Skolen holder lukket - St.


Interesserer du dig for sundhe menneskets fysiske og psykiske trivsel , natur og bæredygtighed. Denne fagpakke er til dig, der overvejer job som f. En hf - fagpakke består af en række obligatoriske fag, som alle på hf skal have, og to obligatoriske valgfag som bliver særlig for dig og din klasse. Kunne du tænke dig at arbejde som sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut, laborant eller bioanalytiker , så er denne fagpakke noget for dig.


Det er den fagpakke , der peger dig mod videre uddannelse eller job. Med en HF -uddannelse i bagagen kan du søge ind på et bredt udvalg af videregående uddannelser og fx blive sygeplejerske, politibetjent, pædagog, lærer, bioanalytiker , psykolog. Fagpakken skal du først vælge i foråret i 1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...