tirsdag den 18. september 2018

Nanocover glas

Forseglingsvæsken giver en tyn vandbindende hinde å kun få nanometer på overfladen. Hinden reagerer med dug og dagslys og fjerner organiske urenheder fra . Bemærk: Ved brug af dette produkt skal NanoCover Basis Klargøring anvendes inden forsegling. NanoCover Marine Glas er en usynlig nanokemisk overflade behandling, som går i forbindelse med glasset i ruden og overfladespændingen ændres så vandet simpelth. Vand- og olieholdige væsker perler af, og gør fjernelsen af snavs og kalkrester fra f.

Hvad synes du om Nanocover ? Del din købsoplevelse, og læs, hvad 2kunder har skrevet om Nanocover. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du anvender Nano Nordisk glas - og. Det medfører, at vand- og olieholdige væsker meget let perler af, og gør fjernelsen af snavs og kalkrester fra f. De såkaldte nano-forseglere er ikke bare rent markedsføringsgejl - vi har brugt et produkt, der hedder TC-Nano Glas på forruden.


Tør ruden af med den anden papirklud. Fjern eventuelle rester med vådserviet nummer 3. Her er de øvrige nano-midler til bilruder.

Med et nanocover forbliver ovenlys- og gavl vinduer flotte og giver et godt lys ind i din bolig, selvom der går lidt tid mellem vinduespudsningerne. NanoCover Glas , Selvrensende giver nemlig glasset en overflade der næsten rengør sig selv. Ved hjælp af nanoteknologi får ruden en selvrensende effekt, der renser glasset for . Nanoproduktet Selvrensende Glas skaber nogle af kemiens mest aggressive stoffer, når det udsættes for sollys, advarer DTU-professor. Produktet er godkendt på baggrund af en rapport om hudcremer, men den kan ikke bruges til at blåstemple nanocoveret, fastslår forskeren bag. Det kan være sten, træ, lakering, glas osv.


Som ekstra features kan nævnes, at NanoCover også kan virke brandhæmmende og beskytte mod grafitti. Se min anmeldelse af et par af NanoCovers produkter længere nede og få svaret på, hvordan du kan spare flere timer på rengøring og beskytte dine . TC Nanocover behandling med easy2clean egenskaber til alle typer blanke fliser og glas -, kunststof- samt keramiske overflader. Nano Sanitet sørger for at Kalk, sæberester og andre urenheder ikke sætter sig fast . NanoCover glas - og porcelænsforsegling er et materiale til overfladebelægning, som er baseret på kemisk nanoteknologi.


Nano Cover og Cleansing Cream til dine badeværelsesmøbler hos SPA Kompagniet. Vi forhandler alt til badeværelset i skandinavisk design og kvalitet. Nanocovers gør-det-selv produkt Selvrensende Glas anklages for at indeholde yderst sundhedsskadelige produkter.


Ifølge Per Møller, professor i overfladeteknologi og korrosion ved DTU, indeholder Nanocover -produktet stoffet TiO der kan gøre uoprettelig skade på huden. Det skriver fagbladet Jern- og .

Fra det tidspunkt gik det ned ad bakke for børsbabyen Nanocover , der måtte trække produktet Selvrensende Glas tilbage på grund af ætsningsfare, og virksomheden tabte også en strid med Dansk Sejlunion om, hvorvidt Nanocovers bundmaling kunne stoppe algevækst på sejlbåde. Det kriseramte Firsth North-selskab Nanocover trækker med omgående virkning produktet Selvrensende Glas tilbage fra markedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...