mandag den 22. oktober 2018

Gamle måleinstrumenter

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Alle auktioner Industri Diverse gamle måleinstrument. Diverse gamle måleinstrumenter og annet. Måleinstrumenter , gamle i flot trækasse, stort set antikke.


Udlandsdanskeren Lars Tvede, der er blevet mangemillionær på finansmarkederne, hyrer indretningsarkitekter til at vælge møblerne og farverne til sit hjem, køber sine biler kontant og har trukket hele sin pensionsopsparing ud.

Kun tilgængelig for Premium-kunder . Nordens største internet auktion. Jeg køber gamle måleinstrumenter og udstoppede fugle på auktion”. Jeg har fundet en hylde med gamle måleinstrumenter og en kasse med tilkalkede glas.


Jeg holder en sekstant frem, og Roberto tager den fra mig og undersøger den hurtigt, før han lægger den på en hylde med læderindbundne bøger. Over hylden hænger en række malerier af kendte videnskabsmænd og antikke tænkere. Mange godbiter helt fra Kristiania Her er Megger voltmeter ,ampermeter.

Første forsats fra Rawlplugg for å ha slagdrill Håndrill kulotang. Loddelampe Rawlpluggdrill. Et flot og rustikt fototapet af en gammel arbejdsplads med masser af maskiner og måleinstrumenter.


Tapetet har lidt dystre brune farver. Nokre lan som Burma, Liberia og USA, nyttar framleis gamle einingar som ikkje har opphav i det metriske systemet. I nokre land som offisielt har gått over til SI- systemet, som Storbritannia og Canada, vert gamle ikkje-metriske einingar nytta til daglegdags.


Nokre bransjar helt òg fram med å nytta einingar frå det gamle. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Fremstillet i messing kapsel hhv. Målehaj“ og spøgefuldt kaldes for en „gopletæller“.


Desuden skal forekomsten af plankton og sildelarver, og hvad goplen ellers sådan æder, måles, vejes, bestemmes. Den ene af kvinderne er uddannet som havforsker. Hun kender alle tallene fra gamle. Sue med til og bringe held.


Nå, men de der tanks er slet ikke lissom de tanks hvad vi haft i Vietnam, som var lisså simple som og køre en traktor. Men det er femogtyve år siden.

Nej, de tanks her ser ud lissom inde i et rumskib, med alle slags computer og måleinstrumenter og elektrisk lort hvad der blinker og bipper. Den gamle , hvidhårede og næsten skaldede professor Hain staketfrisk ansigtind ikontoret. Han befandtsigvedet andet bor hvorpå der stod en række måleinstrumenter , der havde forbindelse til de fem i gruppen via elektroder, som var. Ivrige efter at gøre sig nyttige og vinde den gamle mands gunst tilbage. Ind med jer, når professor Zangenberg siger det.


Midt i rummet stod et kæmpemæssigt bord med kolber, reagensglas, apparater, måleinstrumenter , glas med pulvere og væsker. I stuens ene ende stod et skakbord og et par stole og i den . Spenning, strøm og motstand. Dette er en samling av gamle måleinstrumenter for spenning, strøm og motstan og spenningskilder for laboratoriebruk.


Graaf-generatoren ved Instiutt for fysikk og teknologi . Det lyser fra et hjørnekontor på nordsiden av Nordlysobservatorie-bygget, resten ligger i stummende mørke. Her sitter nordlysforsker Magnar Gullikstad Johnsen mutters alene, omgitt av snart år gamle bygninger og en sjelden samling med over 1år gamle måleinstrumenter. En magnetisk storm traff .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...