tirsdag den 23. oktober 2018

Hvad er en nanosvamp

NEJ Derudover så synes jeg, at der er rigtig mange nano producenter, der slår plat på det. Den har aldrig været dyppet i det vand. Melaminsvampe af højeste kvalitet. Perfekt til fjernelse af skidt, snavs og ikke mindst genstridige plettet. De bliver også kaldet nanosvampe eller mirakelsvampe.


Tilsæt vand til svampen – og den er klar til brug.

Hvis du tager hele vægstykket – så forbered dig på at det er noget mere beskidt end hvad du først antager. Det kan derfor være en god idé at have 2-svampe. NanoLotus Svampen er også kendt under navne som mirakel svamp, nano svamp og melamin svamp. Er nanopartikler giftige? Selv den ovennævnte udvidede definition af nanopartikler er meget bred.


Derfor burde det være indlysende, at man ikke kan generalisere om nanopartiklers giftighed. En eventuel giftighed kommer blandt andet an på, hvad partiklerne består af, og om man bliver udsat for dem. For at kaldes ”mikrofiber” skal en fiber være på mindre end én denier.

Det vil sige , at man af netop ét gram stof kan trække en tråd på km. En tråd på denier svarer derfor til, at man af netop et gram stof kan trække en tråd på km. En almindelig ren- gøringsklud af mikrofiber kan derfor have fibre med en samlet længde . Med nanosvampen kan du fjerne pletter, der ellers er svære at få bugt med - kun ved brug af vand.


Nanosvampene koster kun kr. Den virkede helt fantastisk - MEN hvad ved man egenlig om nanoteknikken? Her er, hvad Mirakelsvampe. Svampen bruges kun med vand og der skal IKKE bruges nogen former for rengøringsmidler. Brugsvejledning: Mirakelsvampen anvendes let fugtet med van det er den hvide del af svampen som er melamin siden med de gode egenskaber, på den . En papirtynd måtte af nanofibre skal i fremtiden suge lækket olie op af havene, hvis det står til en forskergruppe fra Massachusetts Institute of Technology.


Måttens fibre skyer nemlig van mens olie uden problemer opsuges. Nanobehandling med NanoCover imprægnerer og beskytter, så du sparer tid på rengøring, dine ting ser pæne ud og holder bedre - f. NanoCover Magic Cleaner er en højteknologisk svamp udviklet ved hjælp af nanoteknologi. Svampen virker både på malede og ubehandlede overflader. Hvid melaminsvamp - også kaldet nanosvamp , fjerner de fleste svære pletter på alle hårde og glatte overflader. Rengøring med den magiske NANO svamp.


Et lille fredags fif og rengørings tip.

Der findes mange hjælpemidler som kan gøre rengøring til en nem og overskuelig opgave man skal blot kende de små fif og holde sig opdateret på hvad der kommer af nye smarte løsninger. Du finder en del smarte sager hos . Byggematerialet asbest er forbudt, fordi de meget fine fibre kan give stenlunger, lunge- og lungehindekræft. Af: Marianne Vestergaard.


Nanoteknologien er smart i bilvoks, cremer og sportsudstyr. Men smutter partiklerne først ind i lungerne, er det knap så smart. Så kom min kære veninde med et råd og en svamp , en Nano svamp købt i Netto. Det er amerikanske forsøg . Og ved i hvad det forsvandt. Jeg har nu et hvidt bord igen.


Hun havde sågar gået hjem til hendes mor som lige havde fået nyt hvidt køkken og begyndte at tegne med sprittus på lågerne og moren blev jo helt vildt gal, men så tørrede hun med . Højtrykslaminat (HPL) er et materiale som blandt andet bruges som overflade på bordplader. Overflade ridser kan fjernes med en nanosvamp. Meget effektiv til sorte striber fra og på sko, pletter på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...