torsdag den 18. oktober 2018

Hvordan skjule ledninger fra tv

Men heldigvis finnes det massevis av tips og triks du kan utføre for å få orden på sakene, slik at det faktisk ser stilig ut. Interiørstylist og boligdekoratør Anette Stranden forklarer at det absolutt er en stor fordel for helhetsinntrykket å skjule ledninger og kontakter. En stor, svart tv og tunge høyttalere og lange ledninger harmonerer dårlig med en lys og stilig innredning. Her får du eksperttipsene til hvordan du.


Men du kan heldigvis gjøre noe med det.

Det er enklest å skjule kabler og ledninger i smale kabelskjulere av plast, som kan settes langs listene. Kanskje kan du felle inn en hylle eller et skap i veggen, der tilhørende bokser som TV -tuner og DVD-spiller kan stå? Er det for eksempel en bo et skap eller en trapp bak veggen, er slike løsninger elegante og lette å skjule.


Bygger du nytt, har du muligheten til å planlegge for optimalt resultat. Det er ikke særlig pent når kabler synes og alt man ser foran TV -en er rot. Finnes det noen smarte løsninger for dette?


Det er ingen plass å gjemme de ved TV -en, derfor blir de liggende på gulvet.

Hvordan skjule ledninger fra en TV på veggen. Mange møbler TV og underholdning sentre har plass til å skjule kabler fra TV og andre elektroniske enheter. Hvis du velger å montere en flatskjerm- TV på veggen i stua eller på rommet ditt filmen, men ønsker å koble TV -en til en vanlig stikkontakt, vil kablene. Skjule kablene inne veggen? Flat- tv - skjule ledninger - AVforum.


Ikea - TV-løsningen kvinner vil elske - KK. Hun kan fortelle at designerne bak TV -løsningen også har lagt fokus på trender, og IKEA vil fortsette å jobbe med dette, og eventuelt utvikle flere varianter etter hvert. Artikkelen fortsetter under bildet) LES OGSÅ: En seng - fire forskjellige stiler. SKJULTE LEDNINGER OG OPPBEVARINGSPLASS: . Hus, hage og oppussing: Hei, Har en kamerat som ba meg spørre litt rundt på hvordan man effektivt skjuler kabler. Han har en TV med et bord slik illstrasjonen viser under.


Problemet er at det er fem kabler, to HDMI, en VGA, en strømkabel og en tynn RCA-kabel. Er det regler når en legger TV kabler i veggen? Rø fagsjef i Gjensidige.


Alt som fører strøm er en potensiell brannfare.

Halvparten av boligbrannene skyldes elektrisitet og bruk av elektrisitet, sier fagsjef og brannvernekspert Odd Rød i Gjensidige. Det store spørsmålet er derfor hvordan du, med alle dine underholdningsbokser, . Hun nevner at det også finnes møbler å få kjøpt som er spesialdesignet for å skjule ledninger og kontakter. En annen mulig løsning er selvfølgelig å få skreddersydd møbler tilpasset dine egne TV - og lydanlegg. Planlegger å kjøpe meg en tv som skal henge på veggen.


Veggfestet skal kunne tiltes og vries. Fra veggen og ned til receiver er det ingen problem, her legger jeg bare en . Men ville gjerne sett hvordan andre løste dette problemet? Her er tipsene til hvordan du kan bli kvitt det evige ledningskaoset. Setter du tv - en rett over uttaket behøver du ikke en ledning som er på tre meter.


Passer du på det kan det hjelpe betraktelig, sier Tjaberg. Har du andre tips til å skjule ledninger ? Skriv tipsene dine i kommentarfeltet . Men da er det vel ett stort synlig hull ved gulvet da? Hadde du giddi å sendt meg bilde av det? Hei Jeg holder på å pusse opp to rom helt fra grunnen, dvs alt er tatt ned og rommene skal bygges opp igjen.


Lurer på om jeg skal legge opp til å skjule kablene til TVen på veggen. Har sett noen tips hvor folk bare tar opp . Enten du bruker den medfølgende stativet eller du vegg-montere den, kan en flatskjerm- TV være et attraktivt tillegg til ethvert rom. Men kablene som kobler den til strøm og til kabelboksen er ganske skjemmende. Det er mange måter du kan skjule ledninger , og de fleste ikke trenger å bore hull eller åpning vegger. MAXBO gir deg inspirasjon til smarte løsninger i hjemmet.


Her ser du hvordan du raskt kan bygge din. Gjem ledningene bak listen – Tak og listverk – ifi. Noen som har eksempler på hvordan man kan skjule dem?


Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...