onsdag den 23. januar 2019

Nanobehandling af billak

Desuden giver forseglingen en betydelig. Nanobehandling er et langtidsholdbart produkt i forhold til almindelige bilplejeprodukter. Produktet her er meget velset . Giv dit køretøj en nanobehandling.


Når du har prøvet det, vil du fremover med stor sandsynlighed ikke køre uden din forrude af fået en nanobehandling. Den forsegler lakken varigt og medfører, at vand- og olieholdige væsker meget let perler af , og fjernelsen af snavs, is og rim lettes.

NanoCover Billak er et alkoholbaseret UV- bestandigt unikt produkt, som er baseret på kemisk nanoteknologi. NanoCover tager udgangspunkt i de nyeste nanoteknologier, som kan gøre hverdagen lidt nemmere. Vi kan tilbyde en serie af fremragende produkter til overfladebehandling, som vil gøre den daglige rengøring meget nemmere. Der findes produkter til at beskytte stort set alle overflader.


Når bilens tekstil behandles med Nano, danner overfladen en snavsafvisende hinde på stoffet. Hvis du skulle være uheldig at spilde i bilen, vil en nanobehandlet overflade i højere grad afvise væsken, hvor det derfor er lettere af rengøre tekstilet. Min point er, at der stort set ikke er forskel på garage behandling af bilen.


Uanset hvilke produkt man bruger.

Med håndkraft holder det lige lang tid. Og ja- jeg har prøvet det. Prisen er der jo ikke den store . Det er sindsygt dyrt, 1kr. Alle bortset fra alle de, der skriver brugsanvisninger, ved at brugsanvisninger med tekst absolut sidste nødløsning for en mænd og sikkert også kvinder. En nanobehandling til forruden mindsker behovet for brug af vinduesviskere.


Vi har mange års erfaring indenfor klargøring og nanobehandling af forruden. Med den rigtige duft af ny bil. I hvert fald hvis den skal holde længe. Nogle købere vil måske satse . Vask af bilen: I et vejr som det danske kan det ikke undgås at skulle vaske ens bil temmeligt ofte. Og som vi alle ve så giver bilvask mange ridser, specielt i almindelige nylonbørste vaskehaller.


Man ser ikke mange biler der ikke. Som hovedregel engang hver 3-4 . Under dette afsnit har vi samlet en stribe af de mest almindelige spørgsmål vedr. Dækker de dit spørgsmål har du omgående svaret.


Er det ikke tilfældet, er du velkommen til at sende os en e-mail.

Vi vil så svare dig direkte. Svarene er anført under en række hovedpunkter. I vurderingen har vi lagt vægt på arbejdsgangen, kvaliteten af lakrensen samt farve og overflade efter behandlingen.


Farven og overfladen er igen vurderet efter. De har tre produkter til lakpleje. Rundt om dørhåndtagene er det oftest fruens fingerringe som laver små ridser, mens bilen totalt bærer præg af at den tidligere ejer altid har kørt din i maskinvask. Bitte små vaskeridser overalt. For at skabe sig et overblik har jeg her lavet en liste over de produkter som jeg syntes bedst om til behandling af.


Vi tager både imod private og virksomheder, og vi hjælper med alle former for materiel. Vi har plads til de fleste biler i vores vaskeanlæg, og maskinen håndterer også varebiler på helt op til meter i højden. Tror i på at Nano behandling virker?


Hvad tror i om Nano i laken på traktore og maskiner, det ville være nemt hvis de ikke skulle vaskes men bare blæses rene. Når der er trængsel på parkeringspladsen, og kom din bil i nærkontakt med naboens bildør, så fat mod. Hvis du har en lille ridse eller to, kan du måske selv klare det.


Grundig vask og opfriskning af motor og motorrum. Denne behandling er til dig som mener at kun det bedste er godt nok til din bil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...