fredag den 1. februar 2019

Strømforsyning pc ødelagt

Det er snakk om en drøyt år gammel PC fra Komplett som har fungert knirkefritt helt frem til jeg skulle star. I motsetning til mange av de andre komponentene i datamaskinen, gjør symptomene på en sviktende strømforsyning ikke tendens til å forårsake en bestemt feilmelding, noe som gjør strømforsyning. Det virker ikke som den har påvirket noe av de andre delene i PC -en og alt annet ser fint ut.


PC -en er av merke ASUS og det er den delen der man plugger i strømkabelen for å lade som er ødelagt (brent). Er det normalt at hele strømforsyningen blir ødelagt ved.

Svak strømforsyning = ødelagt hovedkort? Jeg lurer bare på om PCen kan bli ødelagt av at jeg har den på når vifta ikke fungerer. Uten strømforsyning , ville ingenting inne i maskinen slås på. Når strømforsyninger er overbelastede , for eksempel ved å kjøre for mange enheter på en gang, eller overoppheting , kan . Er ingen ekspert når det gjelder pc ´er, men dette må vel ha noe med strømforsyningen å gjøre? Selv syntes jeg dette høres ut som hovedkortet, de ganger jeg har hatt feil på strømforsyning har maskinene vært helt død.


Strømforsyningen er en viktigere komponent i PC -en enn mange kanskje tror. Er datamaskinen fremdeles død er det trolig strømforsyningen eller hovedkortet som har tatt kvelden, men sikker på at dette er det eneste problemet vet du ikke før du prøver en ny strømforsyning.

Lån gjerne fra en kompis eller en annen PC og prøv. Hvis maskinen din nå på den annen side springer til liv . Selv om produktet laderen ble levert med har reklamasjonsfrist på fem år, slik PC -er og mobiler har. En slitedel, også kalt slitasjedel, er en del man må regne med at går i stykker før selve produktet. Ofte brukes utrykket i forbinnelse med biler, der for eksempel bremseklosser og viftereimer holder i kortere tid . Da min strømforsyning tok kveld (det med sikringen) var det ingenting som lyste, logisk nok, men til vanslig er det en liten grønn lampe som lyser et sted på hovedkortet - selv om maskina er slått av.


Man kan vel med rimelig sikkerhet anta at det enten er strømforsyningen eller hovedkortet som er ødelagt , . En strømforsyning påvirker datasystemets stabilitet og til syvende og sist også livslengden til de andre komponentene. Med litt uflaks kan imidlertid en eller flere kondensatorer i strømforsyningen bli ødelagt. Enklere enn du tror: Slik bygger du din egen PC. LITT AVANSERT PUSLESPILL: Det er både enkelt å gjøre rett - og å gjøre feil - når man bygger PC selv.


Det er flere fordeler ved å sette sammen sin egen PC – og det er faktisk ikke så vanskelig som en kanskje skulle tro. Det siste der er spesielt smart om du har en ødelagt bærbar der harddisken har overlevd – 5 . Hvis din bærbare datamaskinen ikke vil starte opp, kan det bli ødelagt og må repareres. Noen av tiden, skjønt, er problemet ikke.


For å teste strømforsyningen, koble den til . Jeg har lidt mange spørgsmål.

Er også træls at bruge penge på en ny strømforsyning hvis nu de vil erstatte det. Alle svar modtages gerne :D Tak! Var det en stationær PC , ville varme som følge af støv være et godt bud. Det kan også ske for en bærbar - det er . Elever ved Nydalen videregående skole får derfor utlevert en “personlig PC ” ved skolestart som de vil kunne benytte i skolesammenheng så lenge de er elever ved skolen. Ved feilbruk av strømlader kan maskinen eller batteriet i maskinen bli ødelagt.


Er din strømforsyning blitt borte eller blitt ødelagt ? Så kan du finne en ny eller brukt lader til din bærbare PC her. Lenovo, HP, Dell, Fujitsu og flere. Du kan finne flere kjente merker som f. Er du i tvil om hvilken strømforsyning du skal bruke til din computer, kan du få hjelp av vår kundeservice, kontakt dem her.


Kjøp ditt PC -utstyr hos oss. Vi leverer PC -utstyr fra de ledende produsentene på markedet til konkurransedyktige priser. Vi har lang erfaring med maskinvare og kan rådgi omkring hvilke produkter som passer dine behov best.


Har bodd i en hybel i nå 2. PC og TV til stadighet skal bli ødelagt , og at jeg bytter lyspærer hver annen uke. Har en NAD 2og C1jeg aldri har hatt noe problemer me men før eller siden må vel også disse ta konsekvensene .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...